Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σφοδρή επίθεση της ιταλικής κυβέρνησης κατά των φιλολαθρομεταναστευτικών ΜΚΟ

Νέα επίδειξη άρνησης στην λαθρομετανάστευση από την ιταλική κυβέρνηση, η οποία αρνείται να επιτρέψει στο πλοίο της ΜΚΟ Sea Watch με λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες» να ελλιμενιστεί στο λιμάνι των Συρακουσών ή της Άνολα. «Θα στείλουμε φάρμακα, τρόφιμα και ό,τι χρειάζονται, αλλά τα ιταλικά λιμάνια είναι και θα παραμείνουν κλειστά» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Σαλβίνι.

Ο άλλος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ηγέτης του Κ5Α, Λουίτζι Ντι Μάιο, υπέδειξε στο πλοίο της Sea Watch  να βάλει πλώρη για την Μασσαλία. «Σας καλώ να στρέψετε την πλώρη σας προς την Μασσαλία και να αποβιβάσετε τα άτομα σε γαλλικό έδαφος, αντί να περιμένετε χωρίς λόγο για μέρες στα ιταλικά χωρικά ύδατα» τόνισε ο Ντι Μάιο, στοχεύοντας σε νέα αναζωπύρωση της αντιπαράθεσης με την Γαλλία του νεοφιλελεύθερου Εμμανουέλ Μακρόν.

Ο Σαλβίνι προχώρησε το ζήτημα ακόμη παραπέρα, καθώς ζήτησε επισήμως με επιστολή του από την ολλανδική κυβέρνηση όχι μόνο να αναλάβει την υποδοχή των 47 “προσφύγων και μεταναστών”, αλλά ζήτησε επίσης «κάθε πληροφορία που έχει για την ΜΚΟ Sea Watch», «τις δραστηριότητές της» και αυτές «των πλοίων και των πληρωμάτων τους»!

Πώς, λοιπόν, να μην «λυσσάνε» εναντίον της ιταλικής κυβέρνησης οι απανταχού «αντιρατσιστές», «αλληλέγγυοι» και λοιποί «δικαιωματάκηδες»;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sfodrh-epithesh-ths-italikhs-kubernhshs-kata-twn-filolathrometanasteutikwn#ixzz5e0vGJi4a

Exit mobile version