Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να πέσει τώρα η κυβέρνηση “Φρανκεστάιν”! Δεν μπορούν να περάσουν τα νομοσχέδια και τρέχουν σε ονομαστικές ψηφοφορίες

Να πέσει τώρα η κυβέρνηση “Φρανκεστάιν”! Δεν μπορούν να περάσουν τα νομοσχέδια και τρέχουν σε ονομαστικές ψηφοφορίες

Ακόμη μια πολιτική ήττα υπέστη πριν λίγο η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών, η κυβέρνηση μειοψηφίας που πούλησε την Μακεδονία μας.

Στην ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον ΑΣΕΠ διεγνώσθη πριν λίγο στην Ολομέλεια αδυναμία της κυβέρνησης να το περάσει επί της αρχής με τις ψήφους των εκπροσώπων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, καθώς η μόνη Κ.Ο. που το υπερψήφισε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, με την απουσία από την ψηφοφορία του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ δεν συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και ο προεδρεύων, Βαρεμένος αναγκάστηκαν να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για αύριο το μεσημέρι.

Αυτή η κυβέρνηση “Φρανκεστάιν” λοιπόν που δεν μπορεί να περάσει ένα νομοσχέδιο από την Ολομέλεια δίχως ονομαστική, ισχυρίζεται ότι έχει νομιμοποίηση να κυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-pesei-twra-h-kubernhsh-frankestain-den-mporoun-na-perasoun-ta-nomoschedi#ixzz5e1ZwlU5v

Exit mobile version