Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες προκλήσεις από τον εθνομηδενιστή Φίλη: Ζητά να διαγραφεί η λέξη «Θρησκευμάτων» από το υπουργείο Παιδείας

Νέες προκλήσεις από τον εθνομηδενιστή Φίλη: Ζητά να διαγραφεί η λέξη «Θρησκευμάτων» από το υπουργείο Παιδείας

Εθνομηδενιστής, αντιχριστιανός και βεβαίως ανιστόρητος. Οι χαρακτηρισμοί ανήκουν στον χοντρόπετσο Νίκο Φίλη, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζει να δικαιολογεί τις παραπάνω ιδιότητες.

Αυτή την φορά το «μενού» του… πληθωρικού Φίλη περιείχε ένα νέο κρεσέντο κατά της Εκκλησίας, με ασεβείς και υβριστικές επιθέσεις, ειδικά σε βάρος του ανώτερου κλήρου και σε μια χρονική συγκυρία που μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς η συνταγματική αναθεώρηση στην τελική ευθεία.

Παραχωρώντας συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο με όμοιες απόψεις, ο Φίλης δεν έχασε την ευκαιρία να χύσει ξανά το δηλητήριό του για την Ορθοδοξία και την Εκκλησία, υποστηρίζοντας ότι η λέξη «θρησκευμάτων» θα πρέπει να αφαιρεθεί από τον τίτλο του υπουργείου Παιδείας, αφού χαρακτήρισε αναχρονισμό την συνύπαρξη της εκπαίδευσης με τις θρησκευτικές υποθέσεις!

Οι συριζαίοι εθνομηδενιστές έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ πλέον που εκδηλώνουν τις ανθελληνικές τους απόψεις, τις οποίες θέλουν να τις επιβάλουν ως κρατική θέση, χωρίς να λογαριάζουν τίποτα απολύτως. Και με δεδομένο την αφωνία της φιλελεύθερης ΝΔ, η οποία μένει δέσμια του αντεθνικού κοσμοπολιτισμού που την διέπει, για μια ακόμη φορά η Εθνική και Λαϊκή Αντίσταση απέναντι στους αποδομητές της Ελληνικής Ταυτότητας αποτελεί αποκλειστικό αντικείμενο στην Πολιτική Έκφραση του Ελληνικού Εθνικισμού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-proklhseis-apo-ton-chontropetso-filh.-zhta-na-diagrafei-h-lejh-thrhske#ixzz5e2enYKU4

Exit mobile version