Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Tετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Tετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Για ένα 50αρικο στον βασικό μισθό, ξεπούλησαν την Μακεδονία οι προδότες. Κρατήστε το ρε ανθέλληνες δεν θέλουμε τα αργύρια σας, Ιούδες του Έθνους που για λίγα λεφτά ξεπουλήσατε την Ιστορία μας. Ούτε με 50 ούτε 50.000 ευρώ δεν ξεπλένετε το όνομά σας, η ιστορία σας έχει γράψει ως προδότες. Κρατήστε το και βγάλτε αεροπορικό εισιτήριο για τα βάθη του Αμαζονίου γιατί δεν θα έχετε πού να κρυφτείτε. Αν είμασταν σαν αυτούς που προστατεύετε, εκεί στις αραβικές χώρες δείτε πώς τιμωρούνται οι προδότες και θα καταλάβετε. Φύγετε, πριν είναι αργά!

Βάσω Π.

Κοιμάται όρθια η κυβέρνηση των ραγιάδων απέναντι στις νέες προκλήσεις Ακάρ και τα νέα “Ίμια” που στήνουν οι τούρκοι

Έχουν το θράσος να εμφανίζονται σε εκδηλώσεις Ποντίων οι συριζαίοι, μετά την προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν. Μόνο γιουχάρισμα θα τρώτε, είστε ανεπιθύμητοι σε όλη την Ελλάδα. Σας συμβουλεύω να πάτε να πείτε τα δικά σας μόνο στους καταυλισμούς των λαθρομεταναστών και στα Εξάρχεια γιατί είναι οι μόνες περιοχές στις οποίες μπορείτε να κινήστε άφοβα. Όλοι οι Έλληνες είναι μια γροθιά και είναι εναντίον σας, χωνέψτε το και μην παίζετε άλλο με την υπομονή μας. Και αυτή έχει τελειώσει και εσείς! Μακεδονία μια και Ελληνική!

Χαράλαμπος Θ.

Άγριο κράξιμο σε συριζαία βουλευτή από Πόντιους για την Μακεδονία μας! ΒΙΝΤΕΟ

Διάβασα ένα άρθρο που λέει ποιες είναι οι σανίδες σωτηρίας του Σύριζα και μια εξ αυτών είναι να ξαμοληθούν οι στελεχάρες του στα χωριά της Βόρειας Ελλάδας και να ενημερώνουν τον κόσμο για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Μάλιστα προχωρούν σε αυτήν την τόσο επικίνδυνη λύση γιατί σε πολλούς νομούς της Βόρειας Ελλάδας ο Σύριζα εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη. Μάλλον οι αποδοκιμασίες σε όλη την Ελλάδα δεν τους είναι αρκετές, θέλουν να παίξουν και στο survivor εκεί στον Σύριζα. Καλή αποτυχία ανθέλληνες, είστε παρελθόν και δεν το έχετε καταλάβει!

Στάθης Σ.

Εθνική αφύπνιση για να πέσει η κόκκινη χούντα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-30-ianouariou-2019#ixzz5e2g6QDfG

Exit mobile version