Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλητεία Τσίπρα: Χαρακτήρισε «άμυαλους που δεν μπορούν να σκέπτονται» τους Έλληνες που αντιδρούν στην Συμφωνία των Πρεσπών

Μιλώντας στους Αναστασιάδη και Μακρόν αγγλικά, με επίπεδο και προφορά που παραπέμπουν σε «greek καμάκι» σε τουρίστριες την δεκαετία του 1980, ο Τσίπρας χρησιμοποίησε υποτιμητικούς -προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που είναι αντίθετοι με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Μιλώντας μαζί τους, στο περιθώριο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της ΕΕ, ο Τσίπρας ακούγεται καθαρά να χαρακτηρίζει την λαοθάλασσα των συμμετεχόντων στο Συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα ως «ακροδεξιούς λαϊκιστές». Στην συνέχεια, ο «φλούφλης» Μακρόν τον ρωτά για τον όγκο των διαδηλωτών, με τον Τσίπρα να έχει σαφές πρόβλημα έκφρασης του αριθμού των συμμετεχόντων, όπως βεβαίως τον σκαρφίστηκε ο ίδιος και η ΕΛ.ΑΣ. Έτσι, ενώ προσπαθεί να πει στον Γάλλο πρόεδρο ότι η συμμετοχή ήταν μικρότερη από το Συλλαλητήριο του 2018, με 70.000 διαδηλωτές, τώρα, επειδή αντιλαμβάνεται ότι τα αγγλικά του είναι «για τα μπάζα», διευκρινίζει ότι δεν είπε 17.000, αλλά 70.000 (seventeen και seventy).

Και επειδή έχει τόση… εμπιστοσύνη στα αγγλικά του που θα τον γελοιοποιήσουν, για να μην γίνει ρεζίλι ακούγεται να λέει στον Μακρόν «seven zero» (επτά μηδέν), γινόμενος έτσι πολύ πιο ρεζίλι… Στην συνέχεια, ο έχων δίπλωμα αγγλομάθειας επιπέδου παραλίας Τσίπρας, εκφράζεται με υποτιμητικό-προσβλητικό τρόπο για όσους διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών, (δηλαδή, με την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων), καθώς σε νέα ερώτηση που του γίνεται για το «αν η πλειοψηφία των πολιτών είναι υπέρ;» ακούγεται να απαντά χαμογελώντας (με το γνωστό χαζοχαρούμενο ύφος του) «ναι, νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους».

Με άλλα λόγια, ο Τσίπρας παρουσιάζει ως άμυαλους που δεν έχουν την δυνατότητα σκέψης τους περισσότερους Έλληνες που διαφωνούν με την συγκεκριμένη συμφωνία. Ενώ αντιθέτως, αυτός είναι άνθρωπος που «μπορεί να σκέπτεται» και αυτό αποδεικνύεται από το ότι νομίζει ότι η Λέσβος και η Μυτιλήνη είναι δύο διαφορετικά νησιά, ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, το μπέρδεμα μεταξύ νεποτισμού και… νεοποτισμού και βεβαίως την… άπταιστη χρήση των αγγλικών, τα οποία «παίζει στα δάχτυλα»… Ανιστόρητος, αγεωγράφητος, αμελέτητος, αμαθής, αλλά πρώτα και πάνω απ’ όλα ανθέλληνας με… πτυχίο ο εθνομηδενιστής Τσίπρας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/alhteia-tsipra.-ws-amualous-pou-den-mporoun-na-skeptontai-charakthrise-thn#ixzz5e7WytNyD

Exit mobile version