Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στον ΣΥΡΙΖΑ αρέσουν οι αντισυγκεντρώσεις, μόνο όταν τις κάνουν γόνοι υπουργών του!

Στον ΣΥΡΙΖΑ αρέσουν οι αντισυγκεντρώσεις, μόνο όταν τις κάνουν γόνοι υπουργών του!

Γελάσανε πραγματικά και οι πέτρες με την δακρύβρεχτη ανακοίνωση του Σύριζα σχετικά με τις αντιδράσεις που βιώνουν οι βουλευτές τους ανά την Επικράτεια σχετικά με την προδοσία των Πρεσπών.

Αφορμή για το «ξέσπασμα» των συριζαίων ήταν οι αναμενόμενες λαϊκές αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στις Σέρρες από την επικείμενη επίσκεψη – πρόκληση του Παπαδημούλη στην πόλη.

Ο Σύριζα στην ανακοίνωσή του γράφει: «Η εξαγγελία αντισυγκέντρωσης της “Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης” για την ομιλία του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, στις Σέρρες, αυτήν την Παρασκευή, παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές για τη χώρα μας. Οι φασιστικές πρακτικές της στοχοποίησης βουλευτών, των βίαιων επιθέσεων και των αντισυγκεντρώσεων σε κομματικές εκδηλώσεις προσβάλλουν βάναυσα το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών».

Το κόμμα που έχει ως πάγια τακτική του τις αντισυγκεντρώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής ξαφνικά τώρα… «ευαισθητοποιήθηκε» και θεωρεί πως αυτές προσβάλλουν το «δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών».

Αλήθεια, τι έχει να πει τώρα ο Σκουρλέτης για την δράση του γιου του, ο οποίος συνελήφθη κατά την διάρκεια βίαιης αντισυγκεντρώσεως κατά της Χρυσής Αυγής;

Δεν βρέχει, «σύντροφοι», ο Λαός είναι που σας φτύνει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tou-suriza-tou-aresoun-oi-antisugkentrwseis-mono-otan-tis-kanoun-gonoi-upou#ixzz5e7XMwj2f

Exit mobile version