Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε κατάσταση διάλυσης το κλεφτοΠΑΣΟΚ: 108 νέες αποχωρήσεις και κριτική σε Γεννηματά από Παπανδρέου

Καζάνι που βράζει θυμίζει το ετοιμόρροπο κλεφτοΠΑΣΟΚ, το οποίο μετά την διαγραφή του απόλυτου πολιτικού τίποτα Θεοχαρόπουλου βλέπει τώρα ένα «μπαράζ» μαζικών αποχωρήσεων να πραγματοποιείται και να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την ήδη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται τόσο αυτό όσο και η νέα εκλογική του μεταμφίεση, το ΚΙΝΑΛ. Πρόκειται για στελέχη, μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ που προέρχονται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και τα οποία συμμετείχαν ενεργά στην εκλογή ηγεσίας από την βάση της παράταξης τον Νοέμβριο του 2017.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, 108 μέλη από διάφορες περιοχές της Χώρας, όπως την Αττική, τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, τους Νομούς Κορινθίας, Μεσσηνίας και Φθιώτιδας.

Βλέποντας ότι το καράβι βουλιάζει για τα καλά με μη αναστρέψιμη πορεία, ολοένα και περισσότεροι (πρώην πλέον) πασόκοι το εγκαταλείπουν για να βολευτούν κάπου αλλού (προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ). Την ίδια στιγμή, ο Γιωργάκης Παπανδρέου κάνει νέα εσωκομματική κριτική, έστω και έμμεσα, στην Φώφη Γεννηματά καθώς αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών υποστηρίζει σε ένα σημείο ότι «ουδείς αντιστάθηκε πειρασμό να “αξιοποιήσει” τη συμφωνία υπό το πρίσμα της εξυπηρέτησης αλλότριων στοχεύσεων, ακόμη και ανεξάρτητα από το τι πραγματικά πίστευε για αυτήν ή και να αναλύσει τη Συμφωνία των Πρεσπών με όρους “προδοτών και μειοδοτών”». Είναι εκεί στο ΚΙΝΑΛ «μια ωραία ατμόσφαιρα», όπως θα έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος…

Κατά τ’ άλλα, υπάρχουν ακόμη δημοσκοπήσεις που όχι μόνο αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, αλλά εξευτελίζονται και οι ίδιες πλήρως, με το να παρουσιάζουν το μόρφωμα του ΚΙΝΑΛ ως τρίτο(!) κόμμα, την στιγμή που όχι απλώς έχει πτωτική πορεία, αλλά τίθεται και σε αμφιβολία η ίδια η ύπαρξή του στο έκτακτο συνέδριο του Μαρτίου που θα κάνει η Γεννηματά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-katastash-dialushs-to-kleftopasok.-108-nees-apochwrhseis-kai-kritikh-sth#ixzz5e7lDBxMs

Exit mobile version