Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Πρετεντέρης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή θα ωφεληθεί από το Σκοπιανό!

Ο Πρετεντέρης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή θα ωφεληθεί από το Σκοπιανό!

Ο συστημικός Πρετεντέρης που έχει αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ στο χθεσινό του άρθρο στα “Νέα” εκφράζει την ανησυχία για τις αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό μετά την επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Πρετεντέρης αντιλαμβάνεται πως ο Λαός έχει γυρίσει την πλάτη στην ΝΔ, καθώς αντιλήφθηκε την συμπαιγνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και το πώς η ψευτοδεξιά έστρωσε κατ΄ ουσίαν το χαλί για την ψήφιση της προδοσίας της Μακεδονίας.

Ο αρθρογράφος συμπεραίνει χαρακτηριστικά πως η ΝΔ είναι ανίκανη να προσφέρει μια πραγματική εθνική υπηρεσία, αφού αυτό ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή μπορεί να το πράξει.

Για του λόγου το αληθές σχολιάζει αυτολεξεί: «ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» φώναζαν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της αντιπολίτευσης να γεφυρώσει το ρήγμα. Να δείξει ότι οι πολιτικοί δεν είναι όλοι «αλήτες», ούτε όλοι «προδότες». Να ενώσει το εθνικό σύνολο που δίχασαν η κυβέρνηση και οι υποστηρικτές της. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ δεν θα το πετύχει βάζοντας το κεφάλι στην άμμο, ούτε λέγοντας «ουφ, πάει πέρασε», ούτε βγάζοντας αναστεναγμούς ανακούφισης επειδή το Σκοπιανό δεν έκατσε στη βάρδιά της.

ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΔΙΟ. Θέλει έμπνευση. Θέλει ευθύτητα. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ στις ψυχές των ανθρώπων που αισθάνονται προδομένοι, τσαλακωμένοι, εγκαταλελειμμένοι. Να τους προσφέρει πολιτική συμπαράσταση και εθνική σιγουριά. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να το κάνει. Η κυβέρνηση στη Μακεδονία είναι ήδη χαμένη, εκτεθειμένη και απαξιωμένη. Φοβούνται και να κυκλοφορήσουν.

ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ δεν μπορεί να το αποφύγει. Είτε θα το κάνει εκείνη προσφέροντας μια πραγματική εθνική υπηρεσία. ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ κάποιος άλλος. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ πού πάει το μυαλό μου».

Όλοι ξέρουμε πού πάει το μυαλό του Γιάννη Πρετεντέρη…

Διαβάστε επίσης: Ομολογία Καψή: Όλοι ξέρουμε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα με αυξημένα ποσοστά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pretenterhs-jerete-poioi-tha-bgoun-kerdismenoi-apo-thn-pshfish-ths-sumfwnia#ixzz5eBLN8HLA

Exit mobile version