Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσαγωγές Ελλήνων Πατριωτών στον Εύοσμο από τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ

Για μια ακόμη φορά η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε το αυταρχικό-σταλινικό πρόσωπό της απέναντι στον Ελληνικό Λαό, καθώς δεν δίστασε και πάλι να συλλάβει «για ψύλλου πήδημα» Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονταν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Συγκεκριμένα, διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποίησαν πολίτες το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το πολιτιστικό κέντρο Εύοσμου, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Ζύγα, ο οποίος κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί περίπου 40 άτομα έξω από το πολιτιστικό κέντρο και φώναζαν συνθήματα κατά του υποψήφιου δημάρχου και του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις και έστησαν φραγμό μην επιτρέποντας στους διαμαρτυρόμενους να μπουν μέσα στο πολιτιστικό κέντρο.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές ατόμων, μόνο και μόνο επειδή συμμετείχαν στην διαμαρτυρία!

Η ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που αφήνει ανενόχλητους και ατιμώρητους τους «ρουβίκωνες» και τους άλλους παρακρατικούς συμμορίτες του «αντιφασισμού» να εισβάλουν σε εκδηλώσεις, προσάγει και συλλαμβάνει άνευ ουσιαστικού λόγου Έλληνες Πατριώτες που διαμαρτύρονται για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prosagwges-ellhnwn-patriwtwn-ston-euosmo-apo-tous-ethnomhdenistes-tou-suriz#ixzz5eDu9oPuF

Exit mobile version