Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζουν όλοι οι εχθροί της Ελλάδος! Έντι Ράμα: Ιστορικά σωστό βήμα η Συμφωνία των Πρεσπών

Πανηγυρίζουν όλοι οι εχθροί της Ελλάδος! Έντι Ράμα: Ιστορικά σωστό βήμα η Συμφωνία των Πρεσπών

Η επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών για άλλη μία φορά ανέδειξε την διάσταση που υπάρχει ανάμεσα στην βούληση των πολιτικάντηδων και την βούληση του Ελληνικού Λαού, αλλά και την ταύτιση των συμφερόντων μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής, και των συμφερόντων όλων των εχθρών της Πατρίδος μας.

Έτσι, ύστερα από τα συγχαρητήρια του Ερντογάν και τις επευφημίες των τούρκων που «καλωσόρισαν την Μακεδονία στο ΝΑΤΟ», ήρθε και η ώρα των αλβανών κατσαπλιάδων, δολοφόνων του Κωνσταντίνου Κατσίφα και του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού να εκφράσουν την ευαρέσκειά τους για τις αποφάσεις των πολιτικών κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής, στην Ελλάδα.

Ο Έντι Ράμα, λοιπόν, μιλώντας στην Deutsche Welle, είπε αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών:

«Πιστεύω πως ιστορικά ήταν ένα απολύτως σωστό βήμα. Η συμφωνία αφήνει πίσω της μια μακρά περίοδο μπλοκαρίσματος, διαμάχης, εμποδίων και χρειάζεται μια ηγεσία που έχει θάρρος ώστε να βγάλει όλη την περιοχή από τη στασιμότητα και να ανοίξει νέες προοπτικές σε όλους τους λαούς που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία, όπως στους “Μακεδόνες” ή στους Αλβανούς»

Όσον αφορά το ποιες είναι οι «νέες προοπτικές», ο Ράμα μίλησε για την ανάγκη ενός συμφώνου Σερβίας – Κοσόβου, που προφανώς θα στρώσει τον δρόμο προς την προσάρτηση του Κοσόβου στην Αλβανία.

Εικάζουμε ότι ένα παρόμοιο σύμφωνο μεταξύ Σκοπίων και Αλβανίας θα τεθεί στο τραπέζι στο προσεχές μέλλον, ώστε να αρχίσει να πραγματώνεται η «Μεγάλη Αλβανία» που ακολούθως θα απαιτεί την «Τσαμουριά» από την Ελλάδα.

Το ποιοι συντονίζουν αυτή την προσπάθεια, το είπε εμμέσως ο Ράμα και σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του: «Χωρίς τις ΗΠΑ το Κοσσυφοπέδιο δεν θα είχε απελευθερωθεί από τα νύχια του Βελιγραδίου. Δεν θα ήταν το ανεξάρτητο κράτος, το οποίο είναι σήμερα. Οι ΗΠΑ στήριζαν πάντα αποφασιστικά την δημοκρατία στην Αλβανία. Και από την πρώτη μέρα η Αλβανία τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας με τις ΗΠΑ ανεξάρτητα εάν η κυβέρνηση ήταν αριστερή ή συντηρητική».

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizoun-oloi-oi-echthroi-ths-ellados-enti-rama-istorika-swsto-bhma-h-s#ixzz5eDyiwXWN

Exit mobile version