Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Οι σκοπιανοί έχουν ξεφύγει και μιλούν για εθνική μειονότητα “μακεδόνων” χάρη στους συριζαίους και τους λοιπούς αδέσποτους προδότες που ψήφισαν αυτή την  προδοτική συμφωνία. Ντροπή στους προδότες και θα έρθει η ώρα τους. Νομίζουν ότι οι κάλπες τους ανήκουν, αλλά είναι γελασμένοι. Με αυτά που έκαναν δεν θα βρουν όχι ούτε την ψήφο τους, αλλά μια Χρυσή Αυγή γιγαντωμένη και θα νιώθουν την ανάσα της στον λαιμό τους. Η τιμωρία είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο για τους προδότες! Όσοι είναι και νιώθουν ακόμα Έλληνες μόνο Χρυσή Αυγή στις εκλογές!

Κωνσταντίνα Α.

Ομολογία ενοχής από τους αλβανούς: Ζητούν άλλους τρεις μήνες για το πόρισμα των συνθηκών θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα

23 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Σημίτης ευχαριστούσε τους αμερικάνους που δημιούργησαν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. 23 χρόνια από τον θάνατο 3 γενναίων αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, 23 χρόνια εθνικής ξεφτίλας! Οι τούρκοι μετά από τόσα χρόνια είναι πιο δυνατοί, έχοντας εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις επιλογές που είχαν και εμείς σαν σκυλιά δαρμένα, με το κεφάλι κάτω και την ουρά στα σκέλια συνεχίζουμε ακόμα και τώρα να ευχαριστούμε τους αμερικάνους. Αριστεροί και δεξιοί γελωτοποιοί που έκαναν την ένδοξη Ελλάδα πατερίτσα του κάθε ένα. Η Ελλάδα έχει έναν και μόνο εχθρό, τους προδότες πολιτικούς, όταν το συνειδητοποιήσει αυτό η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θα αλλάξουν τα πράγματα. Μέχρι τότε, αδιάκοπος αγώνας με την Χρυσή Αυγή για να ξυπνήσουμε τους κοιμισμένους!

Κ. Ζ.

Νέα αθώωση Κασιδιάρη – Εισαγγελέας: “Ψευδομάρτυρας ο Ανώνυμος Μάρτυρας Α”!

Όποιος έχει ζήσει την δεκαετία του ’90 και θυμάται τον Μητσοτάκη τον γκαντεμότερο να αναγνωρίζει τα Σκόπια ως “Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας”, (Δημοκρατία της Μακεδονίας δηλαδή), θα θυμάται καλά πόσοι νέοι ενδιαφέρθηκαν τότε για τον Εθνικισμό και τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή. Προσπάθησαν να μειώσουν αυτό το ενδιαφέρον με διώξεις και με την “καλοπέραση” του ευρώ. Μετά από τριάντα χρόνια όμως, ούτε οι διώξεις μας φοβίζουν, ούτε το ευρώ πλέον υπόσχεται “καλοπέραση” και την Μακεδονία μας την χάρισαν στα Σκόπια με την υπογραφή τους. Ο γέρος Μητσοτάκης έλεγε “Μετά από 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται την Μακεδονία“. Είχε υπολογίσει όμως χωρίς την Χρυσή Αυγή. 30 χρόνια μετά είμαστε εδώ και όχι μόνο δεν έχουμε ξεχάσει την Μακεδονία, αλλά είμαστε έτοιμοι για έναν νέο Μακεδονικό Αγώνα. Κανένας συμβιβασμός με τους εαμοβούλγαρους και τους κομιτατζήδες! Μακεδονία γη Ελληνική!

Μ.Ρ.

Ο Πρετεντέρης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην ΝΔ: Η Χρυσή Αυγή θα ωφεληθεί από το Σκοπιανό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-1-febrouariou-20191#ixzz5eIBIYRR8

Exit mobile version