Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχέση τάχα “αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας” και WC

Σχέση τάχα “αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας” και WC

Το τελευταίο περιστατικό με το νομοσχέδιο του ΑΣΕΠ και τις «παρενέργειες» της ….. γκαζόζας του βουλευτή του «μακεδονομάχου» Καμένου, του κυρίου Φωκά, επιβεβαιώνει την αίσθηση που είναι διάχυτη πλέον σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ότι η δήθεν «αντιπροσωπευτική δημοκρατία» μας, ….. μυρίζει.

Θα αρκούσε δηλαδή κατά την ψήφιση της «συμφωνίας των Πρεσπών» μια παραδοσιακή φασολάδα ή ένα νόστιμο βαρύ στιφάδο, που θα μπορούσαν να είχαν φάει δυο ή τρεις βουλευτές από αυτούς οι οποίοι υπερψήφισαν, για να ματαιωθεί η «βάφτιση» των Σκοπίων και η μεγέθυνση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Η δημοκρατία στη Δύση σήμερα είναι τόσο αντιπροσωπευτική της θέλησης των λαών, όσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια φασολάδα με τις πιθανές γαστρεντερικές  «παρενέργειές της». Αλλά και στην Ελλάδα επίσης, που εισήγαγε αυτή την ιδιάζουσα  «δημοκρατία» στους πολιτειακούς της θεσμούς, μιμούμενη τα λελαμπρυσμένα της Εσπερίας έθνη, αρκεί ένα «κόψιμο», ένας εντερικός κολικός, για να αλλάξει ….. ο ρους της ιστορίας.

Στη δημοκρατία αυτήν το «εκλογικό σώμα», όπως κατάντησε να αποκαλείται ο κάποτε περήφανος Λαός μας, έχει μόνο φυσικές ανάγκες, πανομοιότυπες για όλους τους ανθρώπους. Οι πολίτες αυτής της δημοκρατίας είναι αδιαφοροποίητες μονάδες της ανθρώπινης ομοείδειας. Απλοί καταναλωτές προϊόντων, εξ’ ορισμού «μπαγαπόντηδες» που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αρπάξουν και να εξαπατήσουν. Η ψευτιά είναι αρετή σε αυτή τη δημοκρατία, αρκεί να αποφέρει κέρδη. Το διδάσκουν άλλωστε όλοι οι επαγγελματίες της πολιτικής καθημερινά με την … κομψή  συμπεριφορά τους.

Όσο ανίκητο λοιπόν κι αν φαίνεται αυτό το πολιτικό σύστημα, εύκολα μπορεί να ανατραπεί, αρκεί να βρεθεί ο τρόπος να τους “χαλάσουμε” τη φασολάδα, να χαλάσουμε το δόλιο μαγείρεμά τους !

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/schesh-tacha-antiproswpeutikhs-dhmokratias-kai-wc#ixzz5eICKx46u

Exit mobile version