Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κωμωδία δίχως τέλος με την παραίτηση Παπαχριστόπουλου: Τελικά θα παραιτηθεί σε… άλλες πέντε μέρες

Κωμωδία δίχως τέλος με την παραίτηση Παπαχριστόπουλου: Τελικά θα παραιτηθεί σε... άλλες πέντε μέρες

Αρχικά είπε ότι… χάλασε το αυτοκίνητό του και θα καθυστερήσει να πάει στη Βουλή – Αμέσως μετά είπε ότι τελικά ήταν στην Βουλή και τον παρακαλούσε ο Βούτσης να μην παραιτηθεί!

Την ώρα που δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για συνδιαλλαγές Καμμένου-Τσίπρα κάτω από το τραπέζι για την διάσωση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής, μέσα στον «Ναό της Δημοκρατίας» γίνεται της… γκαζόζας και του χαλασμένου αυτοκινήτου.

Έτσι, ενώ ο Βούτσης ψάχνει εναγωνίως φόρμουλα για να παρακαμφθεί ο απολύτως σαφής κανονισμός της Βουλής που προστάζει τα κόμματα να έχουν τουλάχιστον 5 βουλευτές που εκλέχτηκαν με αυτά, ο Παπαχριστόπουλος που είναι να παραιτηθεί αρχικά είπε ότι έχει χαλασμένο αυτοκίνητο και θα… καθυστερήσει.

Ναι, ύστερα από την «γκαζόζα» του Φωκά, τώρα έχουμε το χαλασμένο αυτοκίνητο του Παπαχριστόπουλου, ο οποίος είπε ότι θα… καθυστερήσει λίγο την παραίτησή του, επειδή πρέπει να πάει στο… συνεργείο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε: «Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου».

Ακολούθως, σε νεότερη ενημέρωση ο Παπαχριστόπουλος δεν παραιτήθηκε διότι τον… παρακάλεσε ο Βούτσης να παραμείνει για να ψηφιστεί η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ψήφο που θα δώσει ο Παπαχριστόπουλος ως… βουλευτής των ΑΝΕΛ. Η ξεφτίλα πραγματικά δεν έχει όρια!

Συγκεκριμένα, βγαίνοντας από το γραφείο του Βούτση είπε: «Με παρακάλεσε ο πρόεδρος της Βουλής να μην παραιτηθώ για πέντε μέρες, για να κυρωθεί το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ της πΓΔΜ. Αφήνω κατά μέρος τα προσωπικά και θα παραιτηθώ σε πέντε μέρες, το πολύ, μετά την κύρωση του πρωτοκόλλου. Δεν είμαι ήρωας, δεν κάνω εξυπηρέτηση σε κανέναν»

Είναι απολύτως βέβαιο πως αυτά τα αίσχη που καταγράφονται αυτές τις μέρες θα μείνουν ανεξίτηλα σημάδια στην ιστορία της χώρας που κατήντησε να κυβερνάται από… “Τσίπρες” και “Καμμένους”.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathusteroun-oi-diapragmateuseis-o-papachristopoulos-tha-paraiththei-se-lig#ixzz5eIEFyLZD

Exit mobile version