Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα σκοπιανά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Τσίπρα: Κατέκτησε τους πολίτες της «Μακεδονίας»!

Τα σκοπιανά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Τσίπρα: Κατέκτησε τους πολίτες της «Μακεδονίας»!

Λέτε να τον δούμε στο… ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ζάεφ;

Την άποψη ότι «ο Τσίπρας, με το θάρρος που επέδειξε, κατέκτησε τους πολίτες της “Μακεδονίας”» εκφράζει σε σημερινό της δημοσίευμα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η εφημερίδα των Σκοπίων Nezavisen Vesnik. Μάλιστα, το άρθρο έχει τίτλο «Μάθημα πατριωτισμού από τον Τσίπρα» και υπογράφεται από κάποιον Ερολ Ριζάοφ.

Το συγκεκριμένο άρθρο της σκοπιανής εφημερίδος αναδεικνύει μία σκληρή αλήθεια για τους ελλαδίτες πολιτικάντηδες. Είναι όντως, όπως λένε, «πατριώτες», μόνο που είναι «πατριώτες» για άλλες πατρίδες και όχι για την δική τους. Αυτό εξηγεί το γιατί εξυπηρετούν μονίμως αλλότρια συμφέροντα.

Στο άρθρο περιγράφεται η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης της Συμφωνίας των Πρεσπών, με τον Ριζάοφ να σημειώνει ότι ο Τσίπρας, «απροσδόκητα για έναν πολιτικό των Βαλκανίων, παρέδωσε μάθημα πραγματικού πατριωτισμού».

Μεταξύ άλλων στο άρθρο σημειώνεται: «Έχοντας βαθιά επίγνωση της θυσίας που πρέπει να αναλάβει για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο Τσίπρας είπε, όχι μόνο στους πολιτικούς του αντιπάλους και στον ελληνικό λαό, αλλά και σε όλους τους λαούς των Βαλκανίων και όλης της Ευρώπης, ότι ο μεγαλύτερος πατριωτισμός είναι να αναφέρεσαι ηχηρά και ξεκάθαρα στις μαύρες κηλίδες του δικού σου παρελθόντος, παρά στο μίσος προς τον γείτονα, που επί δεκαετίες αποτελούσε ατού για την άνοδο στην εξουσία. Ο Τσίπρας, με το θάρρος που επέδειξε, κατέκτησε τους πολίτες της “Μακεδονίας”» καταλήγει ο Ερολ Ριζάοφ.

Όντως, με την συγκεκριμένη ομιλία του και την εν γένει στάση το ο Τσίπρας επέδειξε πραγματικό σκοπιανικό πατριωτισμό, γεγονός που το αποδέχονται και οι… γείτονές μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-skopiana-mme-apothewnoun-ton-tsipra-katekthse-tous-polites-ths-makedonia#ixzz5eIGpKvkx

Exit mobile version