Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ρατσιστικό σύνθημα μίσους τρομοκρατίας» για την ΕΡΤ το «Μακεδονία Γη Ελληνική»!

Φαίνεται ότι στην ΕΡΤ, προκειμένου να φανούν… «βασιλικότεροι του βασιλέως», κάνουν ό,τι μπορούν για να προωθήσουν την προπαγάνδα της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και τα παράγωγά της.

Έτσι, μετά τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 που μίλησε για τα «σύνορα της Βορείου με την Νότια Μακεδονία»(!), λαμβάνοντας και το συγκαταβατικό χαμόγελο της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων, τώρα έχουμε ένα κρούσμα ανθελληνικής λύσσας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ΕΡΤ1 το σύνθημα «Μακεδονία Γη Ελληνική» είναι «σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας»!

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία η οποία απεικονίζει έναν τοίχο σχολείου με το συγκεκριμένο σύνθημα και τον τίτλο της ΕΡΤ1 να είναι «ρατσιστικά σύνθημα μίσους και τρομοκρατίας στους τοίχους του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης». Ήταν τόση η βιασύνη της ΕΡΤ να «παίξει» το θέμα, ώστε αντί για την λέξη «συνθήματα» να γράψουν «σύνθημα» στον τίτλο.

Δεν ξέρουμε πού θα φτάσει ο ανθελληνικός κατήφορος ενός κρατικού τηλεοπτικού διαύλου, ο οποίος αν και (υποτίθεται ότι) απευθύνεται στο σύνολο των Ελλήνων, φροντίζει να εμπαίζει την νοημοσύνη τους και βεβαίως όχι μόνο να αποκλείει εντελώς την πολιτική έκφραση εκατοντάδων χιλιάδων του Ελληνικού Λαού (που συντηρούν την ΕΡΤ με το υποχρεωτικό τέλος), αλλά την συκοφαντεί σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Γι’ αυτό, άλλωστε, αυτοί που την παρακολουθούν και την παίρνουν στα σοβαρά δεν είναι παρά ελάχιστοι. ΕΡΤ, όπως δηλαδή, Εθνομηδενιστική Ράδιο Τηλεόραση…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ratsistiko-sunthhma-misous-tromokratias-gia-thn-ert-to-makedonia-gh-ellhnik#ixzz5eJaM53gc

Exit mobile version