Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κόκκινη Χούντα Σύριζα: Αποστράτευσαν τον πυροσβέστη που αποκάλυψε ότι γνώριζαν για νεκρούς στο Μάτι!

Κόκκινη Χούντα Σύριζα: Αποστράτευσαν τον πυροσβέστη που αποκάλυψε ότι γνώριζαν για νεκρούς στο Μάτι!

Σαφέστατο μήνυμα έστειλε η κυβέρνηση Σύριζα προς άπαντες για την τήρηση της «ομερτά» περί των λαθών, των παραλείψεων και των εγκλημάτων της σε όλους τους τομείς.

Ο πυροσβέστης, υποστράτηγος Ράμφος, ο οποίος έχει καταθέσει ότι στις 23:00 της 23ης Ιουλίου είχε διαβιβάσει «στα στενά είδα περίπου 7-8 νεκρούς» και ότι είχε ενημερώσει από τις 20:00 για την ύπαρξη νεκρών, αποστρατεύτηκε επειδή ξεμπρόστιασε την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία εκείνη την νύχτα (στις 23:15) πραγματοποίησε «σύσκεψη» υπό τον Τσίπρα και προσπάθησε να παρουσιάσει μία εικόνα ύφεσης της πυρκαγιάς.

Θυμίζουμε ότι εκείνη την νύχτα, ο Τσίπρας πραγματοποίησε μία σύσκεψη on camera για τις πυρκαγιές, όπου η πυρκαγιά στο Μάτι παρουσιάστηκε… σε ύφεση και βεβαίως δεν έγινε καμία νύξη στην ύπαρξη νεκρών. Αυτό έγινε ένα τέταρτο αφότου ο υποστράτηγος που αποστρατεύτηκε τους είχε πει και ακριβή αριθμό των νεκρών που είχε δει με τα μάτια του.

Είναι σαφές πως ο εν λόγω πυροσβέστης αποστρατεύεται διότι η κατάθεση της αλήθειας δεν είναι κάτι το επιθυμητό από την κυβέρνηση Τσίπρα, η αναλγησία και η ανικανότητα της οποίας οδήγησε σε εκατόμβη νεκρών στο Μάτι Αττικής, μία εκατόμβη που παραμένει αδικαίωτη, αφού ακόμα δεν έχουν αποδοθεί ποινικές ευθύνες στους συριζαίους που εκείνη την νύχτα παρέμεναν εξαφανισμένοι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kokkinh-chounta-suriza-apostrateusan-ton-purosbesth-pou-apokalupse-oti-gnwr#ixzz5eJauGxx3

Exit mobile version