Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Kontra news: Τρομάζει η άνοδος της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Μακεδονία!

Kontra news: Τρομάξει η άνοδος της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Μακεδονία!

Κατρακυλάει η ΝΔ – 15% στην Β΄ Θεσσαλονίκης

Η επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από το “δημοκρατικό τόξο” με μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης την Χρυσή Αυγή έχει αφυπνίσει όλους τους Έλληνες και δη τους Μακεδόνες που στηρίζουν μαζικά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Η εφημερίδα “Kontra news” στο κεντρικό της άρθρο και με πηχυαίους τίτλους καταγράφει τον τρόμο ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, γράφει: “Το διχαστικό κλίμα κλίμα είχε ως συνέπεια την εκρηκτική άνοδο της Ακροδεξιάς σε ολόκληρη τη χώρα. Ειδικά σm Μακεδονία η Χρυσή Αυγή κατάφερε να εκτινάξει τα ποσοστά της σε πρωτοφανή επίπεδα.

Σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση τα αποτελέσματα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκαν για ευνόητους λόγους, η Χρυσή Αυγή έφτασε το 15% στην Β’ Θεσσαλονίκης. Θεαματική είναι η άνοδος και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, ενώ τα ποσοστά του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου είναι ανεβασμένα τόσο στο Λεκανοπέδιο όσο και στις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες.

Η Νέα Δημοκρατία, το ΚΙΝΑΛ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξέπλυναν στην κυριολεξία το κόμμα του Μιχαλολιάκου που διεκδικεί δυναμική παρουσία στην επόμενη Βουλή με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη. Κορυφαίος δημοσκόπος αποκάλυψε στην Kontranews ότι η Νέα Δημοκρατία έπεσε στον λάκκο που είχε σκάψει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εμπρηστικές και εθνικιστικές κορώνες των στελεχών της τελικά διαμόρφωσαν το ιδεολογικό υπόβαθρο για την εκτίναξη της Χρυσής Αυγής, ενώ τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις πραγματικές και όχι στις κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις άρχισαν να κατρακυλάνε“.

Οι Έλληνες αφυπνίζονται και με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία συνεχίζεται ο Αγώνας εντός και εκτός Κοινοβουλίου για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kontra-news-tromajei-h-anodos-ths-chrushs-aughs-se-oloklhrh-thn-makedonia#ixzz5eNmnv3jU

Exit mobile version