Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χιλιάδες Εθνικιστές κατέκλυσαν την Λεωφόρο Μεσογείων για τους τρεις Έλληνες Ήρωες των Ιμίων και την Μακεδονία μας – Πρώτες εικόνες

Με μια δυναμική συγκέντρωση μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς που έπεσαν στα Ίμια πριν από 23 χρόνια και έστειλαν ηχηρό μήνυμα στο προδοτικό πολιτικό κατεστημένο ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας.

Οι Ελληνικές Σημαίες και τα Εθνικιστικά λάβαρα πλημμύρισαν την κεντρική λεωφόρο των Αθηνών, καθιστώντας σαφές στους προδότες ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ και ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!

Με μια μαζική και γεμάτη εθνικιστικό παλμό εκδήλωση χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές απέτισαν φόρο Τιμής όπως αρμόζει στους τρεις πεσόντες Αξιωματικούς στα Ίμια, τον Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.

Το καθεστώς των εθνομηδενιστών τρομάζει μπροστά στην ομόθυμη ιαχή των χιλιάδων Ελλήνων: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-chiliades-ethnikistes-kateklusan-thn-lewforo-mesogeiwn-gia-t#ixzz5ePJReKR1

Exit mobile version