Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Απορρίπτει την Συμφωνία των Πρεσπών η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Απορρίπτει την Συμφωνία των Πρεσπών η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων

Είδαμε χθες την δημοσκόπηση της Metron Analysis, που προκάλεσε πανικό στο καθεστώς, δείχνοντας την Χρυσή Αυγή ξεκάθαρα τρίτο κόμμα, με 9,1%, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έναν νέο «τριπολισμό» στην πολιτική σκηνή του τόπου, με την Χρυσή Αυγή να σπάει τον δικομματισμό Σύριζα – Νέας Δημοκρατίας.

Ένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν στην εν λόγω δημοσκόπηση ήταν και η γνώμη των πολιτών για την Συμφωνία των Πρεσπών, που έλαχε ευρείας αποδοχής μέσα στην Βουλή, υπερψηφιζόμενη ή υποστηριζόμενη από το σύνολο των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής.

Οι Έλληνες πολίτες, λοιπόν, έχουν αντίθετη άποψη για την Συμφωνία που ανάγκασε τον Σύριζα να χειροκροτήσει τη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, το 69% των ερωτηθέντων έχουν ξεκάθαρα αρνητική άποψη για την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ το 71% δεν αποδέχονται την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για σύνθετη ονομασία και θα εξακολουθούν να αποκαλούν το γειτονικό κρατίδιο με το όνομα Σκόπια.

Αυτή η αντίθεση μεταξύ των Ελλήνων και των πολιτικών τους συντόμως θα… γεφυρωθεί με την γιγάντωση της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-metron-analysis-aporriptei-thn-sumfwnia-twn-prespwn-h-suntripti#ixzz5eTepG1BT

Exit mobile version