Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια θλιβερή αντισυγκέντρωση και η Χρυσή Αυγή που είναι Ante Portas!

Μια θλιβερή αντισυγκέντρωση και η Χρυσή Αυγή που είναι Ante Portas!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στήθηκε το γνωστό πανηγυράκι σύμπραξης αρχών – κυβέρνησης και των κολαούζων της εξουσίας, των περιβόητων «αντεξουσιαστών» στην πλατεία Ρηγίλλης, ενάντια στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια.

Με κεντρικό σύνθημα «Έλληνες, Τούρκοι, Αλβανοί και… Μακεδόνες εργάτες ενωμένοι ενάντια σε εθνικισμό και ιμπεριαλισμό» λιγοστοί αριστεριστές, με τις ευλογίες των κομμάτων της αμαρτίας συγκεντρώθηκαν για να προκαλέσουν με την παρουσία τους.

Πραγματικός σκοπός της συγκεντρώσεως αυτής δεν ήταν άλλος από το να αποτελέσει το άλλοθι των «αρχών» για την απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων στην περιοχή, απαγόρευση που προφανώς δεν θα ίσχυε για τους αριστεριστές.

Νομίζουν οι μωροί (καθεστωτικοί και… αντικαθεστωτικοί) ότι με αυτόν τον τρόπο πλήττουν την Χρυσή Αυγή. Πλανώνονται πλάνην οικτράν γεγονός που το αποδεικνύουν και οι δημοσκοπήσεις, αλλά θα το αποδείξουν και οριστικά οι επικείμενες εκλογές, όσες κι αν γίνουν από αυτές.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος: «Συμβολικό. Λίγα μέτρα πιο πέρα υπάρχει μία πινακίδα που γράφει είσοδος της πόλεως των Αθηνών. Είμαστε ante portas.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-thliberh-antisugkentrwsh-kai-h-chrush-augh-pou-einai-ante-portas#ixzz5eUjckTJq

Exit mobile version