Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μεγάλο τσίρκο και η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων

Το μεγάλο τσίρκο και η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων

Πραγματικά απίστευτα πράγματα έχουν δει τα μάτια μας τις τελευταίες μέρες, με τους «δανεισμούς» βουλευτών, τις «γκαζόζες», την συχνοουρία βουλευτών και άλλα πολλά που πραγματικά θα καταγραφούν στις μαύρες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας, ιδιαιτέρως εφόσον συνδυάζονται με την προδοσία της Μακεδονίας από το εγχώριο πολιτικό προσωπικό.

Τελευταίο περιστατικό στην λίστα ο on air καβγάς με την Μεγαλοοικονόμου του Σύριζα, η οποία έλεγε ότι παρότι μετοίκησε από το κόμμα Λεβέντη στον Σύριζα, ο πρόεδρος του φραπέ την παρακαλούσε να ΜΗΝ παραδώσει την έδρα της γιατί τότε αυτή θα πήγαινε σε διάττοντα τηλεαστέρα που ήδη έχει αποχωρήσει από το κόμμα του Λεβέντη για τη Νέα Δημοκρατία, απειλώντας μάλιστα και με την ύπαρξη… ηχητικών ντοκουμέντων.

Αυτή η Βουλή, που έχει κατακλυστεί από βουλευτάδες τέτοιου επιπέδου είναι που αποφασίζει για μείζονα ζητήματα όπως η Μακεδονία μας. Ματαίως καλεί ο Τάκης Θεοδωρόπουλος της «Καθημερινής» για σοβαρότητα επειδή, όπως χαρακτηριστικά γράφει:

«Στόχος του πολιτικού σουλάτσου των τελευταίων εβδομάδων δεν είναι η αντιπολίτευση. Είναι η ίδια η δημοκρατία. Η επιβολή της άποψης ότι οι λειτουργοί της είναι ανάξιοι. Τι άλλο λέει η Χρυσή Αυγή;»

Όντως ζούμε τις μέρες του μεγάλου τσίρκου που κάνει με έναν τρόπο ακόμα σαφή την αναγκαιότητα της σοβαρότητας στον χειρισμό των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα, δηλαδή την αναγκαιότητα της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-megalo-tsirko-kai-h-chrush-augh-twn-ellhnwn#ixzz5eUjmQFqg

Exit mobile version