Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπό την προστασία των ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση των αναρχοκομμουνιστών με σκοπιανά συντρόφια στην Θεσσαλονίκη

Την ώρα που η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών απαγορεύει εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονία στο Πολεμικό Μουσείο, επιτρέπει εορταστική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για την Συμφωνία των Πρεσπών με διοργανωτές εγχώριους αναρχοκομμουνιστές και καλεσμένους σκοπιανούς.

Βέβαια η κυβέρνηση των ανθελλήνων για να διεξαχθεί ομαλά η εκδήλωση των παρακρατικών της φρόντισε να στείλει δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ ώστε να αποτρέψει Πατριώτες που αντιδρούν στην προδοσία της Μακεδονίας να προσεγγίσουν τον χώρο.

Στην περιοχή, για τέσσερις ώρες, ήταν ανεπτυγμένες δυνάμεις ασφαλείας και κλούβες των ΜΑΤ, ενώ για μία περίπου ώρα η Αγίου Δημητρίου παρέμενε κλειστή από το ύψος της Ίωνος Δραγούμη μέχρι την οδό Αγίου Νικολάου λόγω πληροφοριών για αντισυγκέντρωση από πατριωτικές ομάδες και της περιφρούρησης από αντιεξουσιαστές πέριξ του ΕΚΘ.

Λίγο μετά τις 6 μμ ο δρόμος άνοιξε. Ωστόσο, οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στο σημείο μέχρι το τέλος της συνάντησης. Λίγο πριν τις 8 μμ και εφόσον η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε οι παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ επιδόθηκαν στο γνωστό χιλιοπαιγμένο θέατρο με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και συλληφθούν δύο άτομα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upo-drakonteia-metra-h-sunanthsh-ellhnwn-skopianwn-anarchikwn#ixzz5eVqtn4jf

Exit mobile version