Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμικό ξεκίνημα της Ελληνικής Αυγής για το Πέραμα: Το αδιαχώρητο στην παρουσίαση! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

YouTube Poster

Εκατοντάδες κάτοικοι του Περάματος έδωσαν βροντερό παρόν στην παρουσίαση της αυτοδιοικητικής παράταξης «Ελληνική Αυγή για το Πέραμα» και στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Σωματείου Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Άγιος Νικόλαος.

Παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου βουλευτών, ευρωβουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Συναγωνιστή Χρήστου Κυριτσόπουλου και προέδρου του σωματείου ΝΕΖ «Άγιος Νικόλαος» ως Υποψήφιου Δημάρχου Περάματος με τον συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής.

Μετά τον αγιασμό από τον Πατέρα Χριστόδουλο και την κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας τον λόγο πήραν τα μέλη του σωματείου Παναγιώτης Αντώναρος και Νίκος Μεγαλοοικονόμου, αναφέρθηκαν στους αγώνες των μελών του Σωματείου στους εργασιακούς χώρους όπου παρά την τρομοκρατία και τις απειλές του κόκκινου παρακράτους συνεχίζουν απτόητοι.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β’ Πειραιώς Γιάννης Λαγός, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και στις διώξεις του ανθελληνικού κράτους κατά όσων αγωνίζονται για Πατρίδα και Ορθοδοξία.

Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως με μπροστάρη τον Χρήστο Κυριτσόπουλο και τους άλλους συναγωνιστές του σωματείου, θα διεκδικήσουν τον δήμο του Περάματος με την Ελληνική Αυγή και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα υπάρχουν Έλληνες Πατριώτες, θα υπάρχουν Εθνικιστές, θα υπάρχουν Χρυσαυγίτες!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Περάματος Χρήστος Κυριτσόπουλος και πρόεδρος του σωματείου ΝΕΖ «Άγιος Νικόλαος» μιλώντας μέσα από την καρδιά του αρχικά σημείωσε πως δεν είναι συνδικαλιστής και ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους για την δυναμική τους παρουσία. Σχετικά με την κάθοδο στις αυτοδιοικητικές τόνισε πως «η Ελληνική Αυγή είμαστε όλοι εμείς εδώ στο δήμο Περάματος, δεν υπάρχει πρόσωπο» και κάλεσε όλους να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν τον εκλογικό αγώνα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα τοπικά ζητήματα του Περάματος όπως η μάστιγα της ανεργίας και η αποβιομηχανοποίηση της περιοχής. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως πρέπει όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές να συνεχίσουμε τον πολιτικό αγώνα μέχρι την Νίκη.

Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ανέβηκε στο βήμα καταχειροκροτούμενος και αρχικά σημείωσε το όνομα του σωματείου έχει και συμβολικό χαρακτήρα διότι η Πατρίδα μας σήμερα είναι ένας «ναυαγός» που δέρνεται στα κύματα ζητώντας σωτηρία και το πλεούμενο που προσπαθεί να την σώσει είναι η Χρυσή Αυγή!

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή κατάφερε μέσα σε κόκκινες γειτονιές όπως είναι το Πέραμα να παίρνει διψήφια ποσοστά, να ξεπερνάει το κόμμα δήθεν των εργαζομένων το ΚΚΕ, να ιδρύει σωματεία εργαζομένων και να κατεβαίνει στις τοπικές εκλογές. 

Στην συνέχεια σχολίασε τα «ανησυχητικά» πρωτοσέλιδα των φυλλάδων της διαπλοκής που αναφέρουν πως τρομάζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής: «Ναι, ανεβαίνουμε, ερχόμαστε, ας το πάρουν είδηση, είναι η Χρυσή Αυγή που δυναμώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο και δυναμώνει στα νέα παιδιά στις λαϊκές γειτονιές εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος στους αγρότες, στους άνεργους, στους νέους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος χαιρέτισε την προσπάθεια των συναγωνιστών να διεκδικήσουν τον δήμο Περάματος με την Ελληνική Αυγή και υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Κυριτσόπουλο ευχόμενος νικηφόρους αγώνες!

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamiko-jekinhma-ths-ellhnikhs-aughs-gia-to-perama-to-adiachwrhto-sthn-par#ixzz5eVs5yt75

Exit mobile version