Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τους ήρωες των Ιμίων και φέτος. Όλοι οι λοιποί “πατριώτες” σαλιαρίζουν με τους τουρκαλάδες και τους σκοπιανούς. Οι αναρχοσυριζαίοι έκαναν πάλι αντισυγκεντρώσεις και άνανδρες επιθέσεις και η αστυνομία πάλι τους προστάτευε. Κλασσικές ανθελληνικές καταστάσεις. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Ζήτω η Ελλάς με τους αθάνατους Ήρωές Της!

Μ.Π.

«Παραιτηθείτε για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών» Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στο 10% η Χρυσή Αυγή στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις τους και έχουν πάθει πανικό! Θα προσπαθήσουν με νύχια και με δόντια να ρίξουν λάσπη και να μπορέσουν να αναστρέψουν το αρνητικό αποτέλεσμα γι. αυτούς. Ότι και να κάνουν όμως είναι χαμένοι! Οι Έλληνες είδαν με τί θράσος πρόδωσαν την Μακεδονία οι αριστεροί και δεξιοί πουλημένοι πολιτικοί. Έρχονται οι εκλογές και τότε θα δούμε αν φέτος στα Ίμια είμαστε περισσότεροι ή λιγότεροι Χρυσαυγίτες. Ζήτω ο Αρχηγός!

Κ.Τ.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Απορρίπτει την Συμφωνία των Πρεσπών η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων

Δυστυχώς οι προδότες πολιτικοί μυαλό δεν βάζουν. 1922, 1955, 1974, 1996, 2019 και συνεχίζουν να προδίδουν την Ελλάδα. Είναι οι ίδιοι, οι απόγονοι των Βενιζέλων και των λοιπών πολιτικών που προκειμένου να διατηρήσουν την καρέκλα τους θυσίασαν την Ελλάδα και τα παιδιά της. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και όπως τότε έτσι και τώρα ια εμφανιστεί ένας Μεταξάς που θα τους στείλει εκεί που πρέπει. Οι Έλληνες ανέχονται πολλά όχι όμως το ξεπούλημα της Ιστορίας τους.

Σ.Ι.

Μια θλιβερή αντισυγκέντρωση και η Χρυσή Αυγή που είναι Ante Portas!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-febrouariou-2019#ixzz5eVsL0p2l

Exit mobile version