Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ecce Viri!

Ecce Viri!

Γιατί υπέγραψε ο αγέρωχος γεροντομείραξ κυβερνήτης  την προδοτική  συμφωνία των Πρεσπών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, την συμφωνία  που ζύμωσε αριστοτεχνικά και του έφερε ο προγάστωρ και πομφολυγώδης «πανεπιστήμων»  σταλινίσκος Κοτζιάς; Επειδή είναι … «εθνωφελής»  και για «το καλό του τόπου» ; Προφανώς όχι !

Όπως λέει σαφέστατα η ανάλυση του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών [(«Κρατικού Τμήματος»), που  αποτελεί μέρος μιας τετραετούς στρατηγικής για ολόκληρη την (αμερικανική) αποστολή και διατυπώνει τις προτεραιότητες της Ουάσινγκτον, με στόχο την ανάπτυξη ενός κοινού συνόλου στόχων μέσω μιας συντονισμένης και συνεργικής προσπαθείας σχεδιασμού μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών και άλλων κυβερνητικών οργανισμών των ΗΠΑ με προγραμματισμό στην χώρα μας] : «για την προστασία της Αμερικανικής πατρίδας και των συμφερόντων της– to protect the American homeland and its interests». Και, επειδή και επειδή κατά την εκτίμηση του αμερικανικού ΥΠΕΞ προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα «εντός και εκτός Ελλάδας -advancing US interests in and beyond Greece».

Η Ελλάδα είναι «ένας πυλώνας σταθερότητας σε μια περίπλοκη περιοχή», σύμφωνα με την «Ολοκληρωμένη Στρατηγική του Κράτους Integrated Country Strategy (ICS)»  που προέρχεται από  το αμερικανικό ΥΠΕΞ για «το μέλος της ΕΕ και σύμμαχο του ΝΑΤΟ»  Ελλάδα. Το κείμενο το οποίο αναγνωρίζει πως η θέση της  μας στην Ανατολική Μεσόγειο είναι  «βασικής σημασίας για την εθνική ασφάλεια και τις ενεργειακές προτεραιότητες των ΗΠΑ». Το αμερικανικό ΥΠΕΞ εξέδωσε την «Integrated Country Strategy for Greece» την ίδια ημέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή. Για να μάθουμε και να ξέρουμε οι Έλληνες γιατί ξεπούλησαν τη Μακεδονία οι «εφιαλτικοί» αγύρτες που  μας κυβερνούν.

Η έκθεση του αμερικανικού ΥΠΕΞ είναι σαφέστατη, τρομακτική, απροσχημάτιστη και άφραγη σε ωμότητα και κυνισμό. Αποδεικνύει περίτρανα πως η «ελληνική» κυβέρνηση υπηρετεί με συνέπεια την αμερικάνικη πατρίδα και όχι την τρισδύσμοιρη Ελλάδα. Μάλιστα  ξεκαθαρίζει με περισσό κυνισμό ότι η ελληνική κυβέρνηση βοηθάει τις ΗΠΑ να σταματήσουν «την κακοήθη επιρροή της Ρωσίας και την οικονομική εισβολή της Κίνας – Russian malign influence and Chinese economic encroachment»!

Εν ολίγοις, η αμερικανική στρατηγική έκθεση αποτυπώνει ξεκάθαρα την πολυεπίπεδη και πολυσύνθετη πλήρη υποδούλωση της υπολειμματικής «ελληνικής» εξωτερικής πολιτικής στις ΗΠΑ, σε σημείο μάλιστα  που η αναιμική και ασθενική ελληνική παρουσία στην Ευρωπαϊκή Ένωση περιπίπτει σε σαφώς δευτερεύουσα μοίρα. Η Πατρίδα μας, όχι μόνον έχει απολέσει  την λειψή – υπολειμματική εθνική της κυριαρχία (που μετά τον θάνατο του Στρατάρχη Παπάγου έφθινε διαρκώς και περισσότερο) εξ αιτίας της υποταγής στους διεθνείς δανειστές για πάμπολλα επόμενα  έτη, αλλά επί συγκυβέρνησης συρομένου ΣΥΡΙΖΑ – ασπονδύλων ΑΝΕΛ,  έχασε και την φερ’ ειπείν ισότιμη συμμετοχή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, διότι που έχει μετατραπεί σε «προτεκτοράτο» (κυριολεκτικό – protectorate,  ή μήπως και ανυπεράσπιστο- unprotected ρετάλι;) των αμερικανικών  συμφερόντων. Δηλαδή, έχει μετατραπεί  σε δουλική ενδο-ευρωπαϊκή αμερικανική «πέμπτη φάλαγγα».

Η στρατηγική έκθεση του αμερικανικού ΥΠΕΞ είναι εξόχως αποκαλυπτική για τον τρόπο και το σκοπό που ξεπούλησε «κοψοχρονιά», τόσο γρήγορα,  πρόθυμα και πρόχειρα την Μακεδονία μας η κυβέρνηση της εθνοαποδόμησης. Είναι επίσης αποκαλυπτική και για το γεγονός ότι πλην του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, πλην Χρυσής Αυγής, τα σοσιαλφιλελεύθερα κόμματα της αντιπολίτευσης, (πλην των κατ’ εξακολούθηση και συρροή, παγίως εθνοπροδοτών Μπολσεβίκων του ΚΚΕ), μετά την ψηφοφορία της ντροπής στη Βουλή, κατατρίβονται με άλλα θέματα, αντί να αφυπνίσουν και να συνεγείρουν ξεσηκώνουν τον Λαό,  ενώ διαπράχθηκε μια αθόρυβη προδοσία.

Ακολουθεί ένα τοξικό «απάνθισμα» χαρακτηριστικών σημείων της έκθεσης, που αναδεικνύουν, καταδεικνύουν και αποδεικνύουν την άθλια συναλλαγή και την πλήρη – δουλική υποταγή της «ελληνικής» – ελληνόφωνης  κυβέρνησης των λαοπλάνων, που πρωταγωνίστησε στην εκποίηση των ελληνικών εθνικών συμφερόντων προς χάρη των ξένων συμφερόντων.

Χωρισμένη σε «Προτεραιότητες του Επικεφαλής της Αποστολής» – Chief of Mission Priorities, δλδ του Πρέσβεως /  «Στρατηγικό Πλαίσιο της Αποστολής» -Mission Strategic Framework / «Σκοπούς και Στόχους της Αποστολής» – Mission Goals and Objectives, «Για την Ελλάδα, που είναι ένας αφοσιωμένος εταίρος στην προώθηση των αμερικανικών συμφερόντων εντός και εκτός Ελλάδας»! περιλαμβάνει αναφορές   ως εξής:

«….ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής της Ελλάδας στην ενίσχυση της περιφερειακής και παγκόσμιας ασφάλειας για την προστασία της Αμερικανικής πατρίδας και των συμφερόντων της– Encourage Greece’s active participation in strengthening regional and global security to protect the American homeland and its interests.»! Όχι προστασία της Πατρίδας μας αλλά των ΗΠΑ.

Για την «ελληνική κυβέρνηση που στηρίζει την εμβάθυνση της στρατιωτικής συνεργασίας και το υπουργείο Άμυνας προσέφερε πρόσθετες τοποθεσίες,  εκτός από τον όρμο της Σούδας για να υποστηρίξει τις αμερικανικές επιχειρήσεις στην περιοχή – Greek government supports deepening military cooperation, and the Ministry of Defense offered additional locations beyond Souda Bay to support US military operations in the region».Δηλαδή έχει δοθεί αφανώς  το πράσινο φως ώστε να μετατραπεί η Πατρίδα μας σε Αμερικανο-Νατοϊκή βάση πολεμικών λιμένων, αεροσκαφών, ελικοπτέρων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών – drones από την Αλεξανδρούπολη έως και  τα Δωδεκάνησα.

«Για την υπαγόρευση από την αμερικανική πρεσβεία (!) στην Ελλάδα, να υποστηρίξει και να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ενσωμάτωση των δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ώστε να περιορίσει την κακοήθη επιρροή της Ρωσίας και την οικονομική εισβολή της Κίνας»!

«H αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα θα προτρέπει (sic) την Ελλάδα να εφαρμόσει την συμφωνία για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας και θα ενθαρρύνει  την συνεχισθείσα μικτή (;) εμπλοκή στο Κυπριακό ζήτημα– Embassy Athens will urge Greece to implement the Macedonian name issue agreement and will encourage continued joint engagement on the Cyprus issue».

«Παρά τα απαιτητικά ζητήματα του προϋπολογισμού, η Ελλάς (δηλαδή  η ελληνική κυβέρνηση) δεσμεύθηκε να επενδύσει στην αναβάθμιση των αεροσκαφών F- 16 και να συνεχίσει να υποστηρίζει και να φιλοξενεί ασκήσεις του ΝΑΤΟ,  δαπανώντας περισσότερα  από 2 δισεκατομμύρια  δολάρια από το 2015- Despite challenging budgetary issues, Greece committed to invest in F-16 aircraft upgrades and to continue to support and host NATO exercises, spending over $2 billion since 2015»! (εκτός των 2,6 δις που συνέχουν συμφωνήσει Τσίπρας –Τραμπ να δαπανηθούν στο άμεσο μέλλον.)

Για «την πρόθεση της Ελλάδας να γίνει περιφερειακό κέντρο για την επιχειρησιακή ικανότητα των ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ».

Για την κατάλληλη εργασία της αμερικανικής πρεσβείας ώστε να προσεταιριστεί ελληνικές ΜΚΟ και ΜΜΕ (!), αλλά και (εδώ αυτός ο καθοδηγητικός υπαινιγμός  παραπέμπει  απολύτως στις … ξορκισμένες εποχές του Πιουριφόϊ) για «…..τα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα της (αμερικανικής) αποστολής για την Ελλάδα. Ώστε να στοχεύουν στη νεολαία, τα κορίτσια και τη νέα γενιά ηγετών στο επιχειρείν και στην κοινωνία των πολιτών, αποσκοπώντας να προωθήσουν μια θετική άποψη για τους δεσμούς ΗΠΑ- Ελλάδος»! Για την αναγκαία συστηματική εργασία της πρεσβείας ώστε «να δημιουργηθεί μια νέα γενιά ηγετών, φίλα προσκείμενη στις ΗΠΑ και στις αξίες που οι τελευταίες πρεσβεύουν».

Για όλα αυτά ο Alexis είχε το τερατώδες θράσος να επικαλεστεί στο Κοινοβούλιο τους αρνησιπάτριδες μπολσεβίκους πολιτικούς πρόσφυγες και την εξορία τους, τα σλαβομακεδονικά τάγματα των μητραλοιών που πολεμούσαν με τον ΕΛΑΣ για να αποκτήσουν και την ελληνική Μακεδονία, αλλά και για την ανθελληνίδα βουλγαρογραμμένη αντάρτισσα του ΕΛΑΣ, όπως του υπέβαλε το Αγκιτ- Προπ, το γραφείο προπαγάνδας του Μαξίμου. Όλοι αυτοί, κατά τον φαιδρό πρωθυπουργό, πολέμησαν (μάλλον χωρίς να το ξέρουν) ώστε τελικώς  τα Σκόπια να μπουν στο ΝΑΤΟ και να «εξυπηρετηθούν» να υποστηριχθούν τα συμφέροντα της αμερικανικής πατρίδας (της Homeland) κατά της νυν Ρωσίας.

Η έκθεση του αμερικανικού ΥΠΕΞ-«Στέητ Ντηπάρτμεντ» καθοδηγεί την εδώ Αμερικανική Αποστολή – Πρεσβεία με εύλογη αμερικανική πατριωτική διάθεση και «αποκαλύπτει» –  «ξεβρακώνει» παντελώς την κομπορρήμονα κυβερνητική προπαγάνδα περί τάχα «απουσίας έξωθεν πιέσεων» και αποκαλύπτει με τον σαφέστερο τρόπο το γιατί ο …. διάσημος και πολυμαθής …. Καθηγητής Κοτζιάς έφερε στον κύριο Τσίπρα (…. τον διάσημο hermano del pueblo del Cuba)  να υπογράψει ταχέως μια συμφωνία, χωρίς πραγματική εκτενή και βαθεία διαπραγμάτευση, στην πράξη εξυπηρετική μόνον για τα Σκόπια, για τις ΗΠΑ και την Ατλαντική Συμμαχία – ΝΑΤΟ και την Γερμανία-πρώτο τσιράκι και τοποτηρητή των Αμερικανών στην Ευρώπη. Επειδή, όπως πολύ σωστά και υπερήφανα καταγράφει το αμερικάνικο ΥΠΕΞ, …. προστατεύει την αμερικάνικη πατρίδα και τα συμφέροντά της.

Η απόδειξη ότι ο κ Τσίπρας ήταν και είναι ολότελα ανίδεος του τι υπέγραψε, ανεδείχθη στην πρωτοφανή αμηχανία του κατά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο, όπου άκουσε επιχειρήματα για το μακεδονικό ζήτημα που προφανώς δεν είχε ξανακούσει ποτέ σε ολόκληρη την ζωή του. Μάλλον έχοντας,  αποκλείσει και την λοιπή αντιπολίτευση –πλην Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» που είχε ήδη … αποσκορακίσει με τρόμο ο φουσκωμένος εμπαθής και προκλητικός Κοτζιάς όταν ο Αρχηγός τον απεκάλυψε στην Βουλή για τα περί το όνομα της FYROM αλισβερίσια- από τις φαιδρές «διαπραγματεύσεις» κατ’ εύλογον υπόδειξη (προς συμφέρον τους)  των Αμερικανών! Για να μην …. χαλάσει με τίποτα η …..δουλειά.

Είναι μάλλον βέβαιον πως ο πρωθυπουργεύων τιτλούχος γνωρίζει πως έχει υπογράψει μια συμφωνία που εν πολλοίς παραβλάπτει την ίδια την…  γενέτειρά του. Γιατί φαίνεται πως Πατρίδα όπως οι λοιποί Έλληνες αυτός και τα τσιράκια τους δεν έχουν. Είναι συνάμα φαιδρό και ταυτοχρόνως  εξοργιστικό θέαμα, όταν ο κος πρωθυπουργός ομιλεί από του βήματος της Βουλής έμπλεος πάθους για την …. Πατρίδα, το Έθνος, τα εθνικά συμφέροντα και την Ελλάδα. Προφανώς ο Alexis δεν πιστεύει σε τίποτε από όλα αυτά Είτε από διεθνιστική ιδεολογία είτε από φρενήρη ωμό τυχοδιωκτισμό.  Έτσι δείχνουν άλλωστε οι πράξεις του.

Ο …. κ Τσίπρας μάλιστα εισπράττει συγχαρητήρια και προαλείφεται για «βραβείο Νόμπελ ειρήνης» μετά το ξεπούλημα,  την προδοσία της Μακεδονίας μας, από όλους εκείνους τους «φονιάδες των λαών» Αμερικανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους, που έβριζε εμπαθώς  και ενίοτε υποκριτικώς ακόμη υβρίζει κατά κόρον ως αρπακτικά όρνεα και νεοφιλελεύθερους εκμεταλλευτές των …. λαών. Ναι έτσι ! Ο κυβερνών δεν είναι ηλίθιος ! Τουναντίον, μπορεί να στηρίζεται επάνω στους ξένους ανθέλληνες για να κρατάει την .. πολυθρόνα του και να τον στηρίξουν και σπρώξουν εκλογικά στην επερχόμενη αναμέτρηση. Προφανώς αντιλαμβάνεται και κατανοεί ότι καθώς όλοι αυτοί τον επαινούν με τόσον πάθος, κάτι πολύ κακό έχει προξενήσει στην χώρα που κυβερνάει. Όμως  αυτή χώρα είναι η δική μας Πατρίδα. Εδώ έζησαν, αγωνίσθηκαν, πολέμησαν για να ζούμε ελεύθεροι και είναι θαμμένοι  οι πρόγονοί μας ! Όχι για να καλοπερνάει κάποια εθνοπροδοτική ψωροελίτ και να αναξιοπαθεί ο Λαός μας. Ούτε για να ξεπουλήσουν τα εκάστοτε ξενοκίνητα ανδρείκελα τι Αξίες και την Γη των Πατέρων μας!

Αν το μόνο μας πρόβλημα ήταν ο θλιβερός και εγωπαθής γεροντομείραξ Alexis με την άθλια «Αριστεράντζα» του (τους ΗΠΑνθρώπους νεομπολσεβίκους του) τα πράγματα θα ήσαν πιθανώς ευκολότερα. Όμως, μετά από τέτοια βδελυρή αθλιότητα κατά των συμφερόντων της Πατρίδας και του Λαού, είναι αηδιαστική η απουσία αντιπολιτεύσεως από τον «περιοδεύοντα θίασο» (μπουλούκι) του αντισυνταγματικού «συνταγματικού τόξου», η  αντιπολιτευτική ανυπαρξία και αφωνία των ψευτοδημοκρατών και ζητωπατριωτών. Η καθωσπρεπική και ανυπόστατη «θέση» των ποικιλώνυμων σοσιαλφιλελεύθερων παλιάτσων  πως τάχα «δεν πρέπει να οξύνουμε τις αντιθέσεις, διότι πρέπει να …. ηρεμήσει ο λαός» [δηλαδή να υποκύψει αμαχητί και κατ’ ουσίαν να αποδεχθεί δουλικά τα τετελεσμένα επ’ ωφελεία των Διεθνών Επικυριάρχων και της κυβερνητικής σπείρας των κολάκων τους], είναι το ίδιο εθνοαποδομητική, αντιπατριωτική και ανθελληνική με την θέση του Alexis και των σμπίρων του.

Η συγκυβέρνηση των ΣυριζΑΝΕΛ, που ξεπούλησε την Μακεδονία μας για να γλύψει την σκόνη από τα άρβυλα των Αμερικανο-Νατοϊκών και να παραμείνει στον «οντά της ξάπλας-μάσας» ξεπουλώντας τους ραγιάδες υπηκόους της σε τιμή ευκαιρίας, τώρα γυρνάει το παραμύθι της στην οικονομία, τάζοντας στους λωτοφάγους Έλληνες «μαρούλι»-«μπερντέ»-λεφτά για να τους εξαγοράσει και την τελευταία ικμάδα αξιοπρέπειας και τιμής που τους απέμεινε. Οι ΗΠΑνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ (και ολίγον από ΑΝΕΛ που απέμειναν) είναι πανέτοιμοι να εξαγοράσουν και να «καπελώσουν» την αγανάκτηση, την οργή και την ψήφο των Ελλήνων.

Καθώς τα ποικιλώνυμα ασπόνδυλα πολιτικά υποκείμενα και τα ανήθικα μορμολύκειά τους, είναι φοβικά ανδρείκελα και πιστεύουν ότι όλα αγοράζονται και όλα πωλούνται, (κρίνοντας «εξ ιδίων τα αλλότρια»), θα προσπαθούν μέχρις το κυβερνητικό τέλος τους να εξαγοράσουν και να τρομοκρατήσουν παντοιοτρόπως .

Εναπόκειται σε εμάς τους Έλληνες να αποδείξουμε αν «ου περί χρημάτων των αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής», όπως απήντησε ο  Κύπριος αγωνιστής της ΕΟΚΑ  Κυριάκος Μάτσης στον Βρετανό κυβερνήτη Στρατάρχη Χάρντινγκ όταν εκείνος  προσπάθησε να τον εξαγοράσει. Ο Μάτσης ό Έλληνας στο Αίμα και στο Πνεύμα, διαπνεόμενος  από την άσβεστη προγονική αρετή. Ακριβώς όπως λίγο μετά τη μάχη των Θερμοπυλών όταν  ο Πέρσης στρατηγός Τριτανταίχμης μαθαίνει ότι οι Έλληνες αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς αγώνες με βραβείο τους ένα δάφνινο στεφάνι, και αναφωνεί: «Παπαί, Μαρδόνιε, κοίους επ’ άνδρας ήγαγες μαχησομένους ημέας, οί ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούνται, αλλά περί αρετής» (Ηρόδοτος 8, 26). Δηλαδή: «Αλίμονο, Μαρδόνιε, με ποιους άντρες μας έφερες να πολεμήσουμε, με αυτούς που δεν αγωνίζονται για χρήματα, αλλά για την αρετή»!

Γι’ αυτό λοιπόν

«Δεν πουλάμε τίποτα και θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα !»

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος !

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ecce-viri#ixzz5eZafeRMi

Exit mobile version