Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κοινοβουλευτικές αλχημείες του «Συνταγματικού τόξου» και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένα ακόμη δείγμα της βρώμας και της δυσωδίας του βούρκου του λεγόμενου «Συνταγματικού τόξου» είναι και οι αλχημείες των τελευταίων ημερών για την διάσωση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, στα πλαίσια των αλληλοεξαρτήσεων και των αλληλοεκβιασμών μεταξύ των μέχρι πρότινος δύο κυβερνητικών εταίρων.

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν γι’ αυτές τις ασχήμιες και το αλισβερίσι, που δείχνει αρκετά για το «ήθος» και την «ποιότητα» του εγχώριου πολιτικού συστήματος. Από την πλευρά μας θα σταθούμε σε μια δήλωση επί του θέματος που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Δεν είναι ηθικό ή πολιτικά ορθό να διαλύονται Κοινοβουλευτικές Ομάδες κομμάτων που στις εκλογές εξασφάλισαν την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο, παρά το ότι βουλευτές για λόγους συνείδησης ή άποψης μπορούν να αποχωρήσουν».

Προφανώς για τον Τζανακόπουλο (και τους ομοίους του) «ηθικό ή πολιτικά ορθό» είναι το τρίτο κόμμα της Βουλής, δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να στερείται ανήθικα, παράνομα και με εκ των υστέρων «φωτογραφικούς» νόμους 6 ολόκληρα χρόνια την κρατική χρηματοδότηση, να στερείται την θέση Αντιπροέδρου της Βουλής που δικαιούται, να έχει όχι απλώς μηδενική προβολή από την ΕΡΤ, η οποία συντηρείται ΚΑΙ από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της, αλλά και να συκοφαντείται ασύστολα και χυδαία από κάτι απίθανους τύπους που δηλώνουν δημοσιογράφοι και τους διαφόρους γραφικούς «αντιφασίστες» (διαβάζεται και ως ανθέλληνες) καλεσμένους της και πολλά άλλα ακόμη.

Να, λοιπόν, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαφέρει ολοκληρωτικά από τον συρφετό των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου», κάτι το οποίο αντιλαμβάνεται πλέον ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός συμπατριωτών μας και συντάσσεται στο πλευρό της, δυναμώνοντάς την ακόμη περισσότερο στον Αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-hthiko-h-politika-ortho-kai-h-chrush-augh#ixzz5eZbQ4Usr

Exit mobile version