Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε πανικό η φυλλάδα «Έθνος»: Οι εξελίξεις ευνοούν την Χρυσή Αυγή – Προσοχή στις εκλογές να μην πάρει την τρίτη εντολή!

Χωρίς (φυσικά) να το θέλει, η φυλλάδα του «Έθνους» στο κεντρικό της άρθρο, παραδέχεται ότι η βρώμα και η δυσωδία που χαρακτηρίζουν την συστημική πολιτική ζωή του Τόπου οδηγεί ολοένα και περισσότερους Έλληνες στην υποστήριξη της μόνης καθαρής πολιτικής δύναμης της Χώρας, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Συγκεκριμένα, υπό τον τίτλο «Η ψήφος στους ακραίους» διαβάζουμε τα εξής:

“Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου θεωρούν ότι η –σχεδόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις- άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι απλώς ένα… κοινωνικό φαινόμενο που δεν επηρεάζεται από τις καθημερινές κομματικές διαμάχες.

Το αντίθετο συμβαίνει: όσοι με πράξεις ή παραλείψεις υποβιβάζουν το επίπεδο της πολιτικής ζωής, έχουν ακέραια την ευθύνη για το ότι κάποιοι στρέφονται στους ακραίους της πολιτικής ζωής που -για να μην ξεχνιόμαστε- δικάζονται με τη βαριά κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με επίκεντρο τη Βουλή μόνο τη Χρυσή Αυγή ευνοούν: το μήνυμα που παίρνουν οι πολίτες είναι ότι οι πολιτικοί ασχολούνται μόνο με τις καρέκλες και τα προνόμιά τους – με αποτέλεσμα να πυκνώνουν οι τάξεις των ακραίων.

Το ίδιο συνέβη και τη Συμφωνία των Πρεσπών και τον διχασμό της ελληνικής κοινωνίας σε «πατριώτες» και «προδότες», αφού κανένας ψύχραιμος διάλογος δεν έγινε για τα υπέρ και τα κατά του συμβιβασμού που επιτεύχθηκε με τους γείτονες.

Βεβαίως -και αυτό είναι το χειρότερο- υπάρχουν και οι πολιτικοί υπολογισμοί, καθώς κάποιοι θεωρούν ότι ευνοούνται εκλογικά αν ένα τμήμα των ψηφοφόρων με συγκεκριμένες πολιτικές καταβολές επιλέξει τη Χρυσή Αυγή.

Πρόκειται για φενάκη: κάθε ψήφος που πηγαίνει στους ακραίους υπονομεύει το επίπεδο της δημοκρατίας στη χώρα μας. Και, βεβαίως, όλα θα γίνουν χειρότερα αν η Χρυσή Αυγή βγει από τις εθνικές κάλπες με την τρίτη εντολή…

Βάλαμε όλο το άρθρο για να γίνει αντιληπτός ο πανικός (και) αυτής της συστημικής φυλλάδας. Σε μια πολιτική σκηνή όπου η απάτη και η διαφθορά «πάνε σύννεφο», ο Λαός επιλέγει αυτούς που θεωρεί ότι έχουν τα χέρια τους καθαρά. Είναι οι «ακραίοι» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μόνο που ο φουκαράς συντάκτης του άρθρου μάλλον δεν γνωρίζει ότι η έννοια του ακραίου ταιριάζει με αυτήν του κορυφαίου.

Το ζητούμενο είναι το περιεχόμενο αυτής της κορυφής. Από την μια μεριά, ο εθνομηδενισμός, η διαφθορά, το βόλεμα, η εκμετάλλευση, όλα όσα οδήγησαν στην σημερινή παρακμή. Από την άλλη, η Εθνική Υπερηφάνεια, η Εντιμότητα, η Ανιδιοτέλεια, η Κοινωνική Αλληλεγγύη. Είναι κάτι παραπάνω από αντιληπτό σε ποια κορυφή από τις δύο ανήκει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γι’ αυτό άλλωστε ολοένα και πιο πολλοί Έλληνες την επιλέγουν.

Και βεβαίως, συμφωνούμε με τον τρόπο με τον οποίο τελειώνει η πανικόβλητη φυλλάδα. Όντως, «όλα θα γίνουν χειρότερα αν η Χρυσή Αυγή βγει από τις εθνικές κάλπες με την τρίτη εντολή». Αυτό, όμως, ισχύει για όλους εκείνους που πρόδωσαν και εξευτέλισαν την Πατρίδα και τον Λαό. Πράγματι, όλα γι’ αυτούς θα γίνουν πολύ χειρότερα… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξεβρωμίσει ο Τόπος!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-paniko-h-fullada-tou-ethnous-ola-tha-ginoun-cheirotera-an-h-chrush-augh#ixzz5eZblcZAg

Exit mobile version