Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση «Φρανκενστάιν» και επισήμως: Θα υπερψηφίζουν όλα τα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ οι 6 πρόθυμοι βουλευτές

Κουντουρά, Παπακώστα, Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις, Κόκκαλης και Δανέλλης «προσχώρησαν» στον ΣΥΡΙΖΑ – Ζήτησαν να προσμετρώνται οι θετικές ψήφοι τους στις ψήφους της συμπολίτευσης!

Με επιστολές τους στο προεδρείο της Βουλής, οι 6 βουλευτές ζητούν η ψήφος τους, στις ψηφοφορίες για όλα τα νομοσχέδια που θα γίνουν στο εξής να προσμετρείται με εκείνες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επιστολές αυτές διαβάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Ολομέλεια και σκοπό έχουν να «λύσουν» τα χέρια της κυβέρνησης όσον αφορά το ζήτημα της δεδηλωμένης ώστε να περνούν τα νομοσχέδια χωρίς ονομαστική ψηφοφορία. Την κίνηση αυτή είχε προαναγγείλει ο υπουργός Επικρατείας Βερναρδάκης σε ραδιοφωνική εκπομπή και το επιβεβαίωσε αργά το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής Βούτσης.

Τυπικά όμως μπορεί να μην θεωρείται προσχώρηση, αφού πρέπει να το ζητήσει και ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ο Τσίπρας.

Έχουμε και επισήμως κυβέρνηση «Φρανκενστάιν» αφού οι βουλευτές που την στηρίζουν, εξελέγησαν από τα κόμματα Νέα Δημοκρατία, ΑΝΕΛ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhsh-frankenstain-kai-epishmws-tha-uperpshfizoun-ola-ta-nomoschedia-to#ixzz5eaG8AYCC

Exit mobile version