Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται οι αλβανικές προκλήσεις στην Βόρειο Ήπειρο: Έκλεψαν και πυρπόλησαν σπίτι Βορειοηπειρώτη!

Ολοένα και πιο πολύ αποθρασύνονται οι αλβανοί στην Βόρειο Ήπειρο, αφού βλέπουν ότι το «ελληνικό» κράτος έχει αφήσει τους Βορειοηπειρώτες στην μοίρα τους. Το νέο περιστατικό συνέβη σε χωριό της Ελληνικής μειονότητας της επαρχίας Λειβαδιάς, κοντά στους Αγίους Σαράντα όπου χτύπησαν αυτή την φορά συμμορίες «αγνώστων». Η οργάνωση των Βορειοηπειρωτών Ομόνοια κάνει λόγο για βαρύτατη πρόκληση, καθώς οι δράστες λεηλάτησαν το σπίτι Βορειοηπειρώτη, αφαίρεσαν χρήματα και άλλα αντικείμενο και στην συνέχεια το πυρπόλησαν! 

Το ευτύχημα είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, μόνιμος κάτοικος του χωριού Βαγκαλάτες, την ώρα που έδρασαν οι «άγνωστοι», απουσίαζε από την οικία του. Αξιοσημείωτο είναι ότι τους τελευταίους μήνες οι κλοπές και οι διαρρήξεις σπιτιών σε όλα τα Ελληνικά χωριά τείνουν να μετατραπούν σε καθημερινό φαινόμενο, όπου δεν αποκλείεται να είναι ενορχηστρωμένο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ομόνοια, τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή, άγνωστοι, προς το παρόν, εισήλθαν στο σπίτι μόνιμου κατοίκου του χωριού, ο οποίος εργάζεται στον τοπικό δήμο. Ο ίδιος απουσίαζε κι έτσι έδρασαν ανενόχλητοι. Αναστάτωσαν όλο το σπίτι, πήραν τα χρήματα που βρήκαν κι άλλα αντικείμενο και φεύγοντας έβαλαν φωτιά στο σαλόνι, προκαλώντας επιπλέον ζημιές.

Μετά την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι αλβανοί αποθρασύνονται συνεχώς σε βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, καθώς βλέπουν ότι τόσο η «ελληνική» κυβέρνηση όσο και τα κόμματα του «Συνταγματικού τόξου» δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τα Εθνικά, ατομικά και περιουσιακά δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-albanikes-proklhseis-sthn-boreio-hpeiro.-eklepsan-kai-purpolhsan-spiti#ixzz5eahZBiyE

Exit mobile version