Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα συνέντευξη – «αγιογραφία» του αρχιδολοφόνου τρομοκράτη Κουφοντίνα στην φυλλάδα των συντακτών

Πραγματικά, έχουμε χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές η φυλλάδα των συντακτών, των  συκοφαντών, των μερκελιστών, των εθνομηδενιστών και των τρομοκρατών φιλοξενεί στις σελίδες της συνέντευξη – «αγιογραφία» του αριστερού τρομοκράτη-δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα.

Και λέμε «αγιογραφία», γιατί οι ερωτήσεις είναι έτσι δομημένες, ώστε ένας έμπειρος (όσο και κυνικός) μαρξιστής όπως ο Κουφοντίνας να μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ένας τύπος και μιας οργάνωση (17Ν), οι οποίοι σκότωσαν αμέτρητους ανθρώπους, έχοντας ως εφαλτήριο των δολοφονικών τους ενεργειών την κομμουνιστική ιδεολογία τους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα βρίσκουν διαθέσιμο το ανθελληνικό αυτό έντυπο για να δείξουν πόσο αμετανόητοι είναι.

Γιατί ό,τι  συμβαίνει με τον Κουφοντίνα ισχύει και για άλλους τρομοκράτες, οι οποίοι έχουν πάντοτε πρόσβαση στην εν λόγω φυλλάδα. Έχουν το… προσόν να είναι ανθέλληνες, αριστεροί και ποτισμένοι με απύθμενο μίσος. Εάν όμως ήταν Εθνικιστές και γεμάτοι αγάπη για την Πατρίδα και τον Λαό, όχι μόνο δεν θα είχαν την παραμικρή πρόσβαση, αλλά θα λοιδορούνταν συνεχώς.

Η, σε σχεδόν καθημερινή βάση, κατασυκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το ρυπαρό αυτό έντυπο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-sunenteujh-agiografia-tou-archidolofonou-tromokrath-koufontina-sthn-ful#ixzz5ebPyfJHH

Exit mobile version