Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ασχολούνται εδώ και μια εβδομάδα με το τί θα γίνει με τις κοινοβουλευτικές ομάδες των αποκομμάτων που διαλύονται. Όταν έβαλαν φυλακή το τρίτο κόμμα, έκοψαν την χρηματοδότηση και το φίμωσαν από τον δημόσιο διάλογο οι «καμμένοι» και οι «ποταμάκηδες» και τα φιλαράκια τους χειροκροτούσαν δημοκρατικά. Καλό πολιτικό ψόφο στους προδότες και καλό φούντο στα αποκόμματά τους. H Χρυσή Αυγή των Ελλήνων έρχεται!

Θεόδωρος Κ.

Σε πανικό η φυλλάδα «Έθνος»: Οι εξελίξεις ευνοούν την Χρυσή Αυγή – Προσοχή στις εκλογές να μην πάρει την τρίτη εντολή!

Οι αντιδράσεις του κόσμου αντί να μειώνονται για την προδοσία της Μακεδονίας αυξάνονται και μάλιστα λογαριθμικά! Ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί και δεν πρόκειται, να χωνέψει αυτή την προδοσία. Οι σκοπιανοί από την ίδια μέρα αυτοαποκαλούνται “μακεδόνες” και το επίσημο ανθελληνικό κράτος δεν έχει επίσημα αντιδράση. Οι κομμουνιστές που έχασαν στον συμμοριτοπόλεμο επέστρεψαν και με το έτσι θέλω πλήρωσαν το γραμμάτιο στους κομιτατζήδες. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό, γιατί αντιδράει η νεολαία και αυτό σημαίνει ότι οι κομμουνιστές θα αφανιστούν πολιτικά. Τίποτα δεν τέλειωσε, όλα τώρα αρχίζουν, ψηλά τις Σημαίες!

Κ.Π.

Ρεπορτάζ Russia Today από την μεγαλειώδη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Βραβεύουν οι γερμανοί τον Τσίπρα, τον έχουν κάνει θεό τους και ο Τσίπρας χαρακτηρίζει εμάς “νεοναζί”. Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο οι προδότες με τους πουλημένους δημοσιογράφους αλλά δεν τους βγαίνει και αρχίζει να ξινίζει η σούπα. Πανελλαδικά οι προδότες δεν μπορούν να πάνε ούτε να αγοράσουν τσιγάρα χωρίς τα ΜΑΤ και γι’ αυτό δεν φταίει η Χρυσή Αυγή, όπως φαιδρά υποστηρίζουν, αλλά οι προδοτικές ενέργειές τους και το γεγονός ότι υπόγραψαν την ντροπιαστική Συμφωνία των Πρεσπών. Οι Έλληνες ξυπνούν και θα τιμωρήσουν παραδειγματικά όλους τους «αριστερούς» και «δεξιούς» προδότες!

Ειρήνη Τ.

Οι κοινοβουλευτικές αλχημείες του «Συνταγματικού τόξου» και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-5-febrouariou-2019#ixzz5ee611AY5

Exit mobile version