Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεφτιλίζεται το κλεπτοκρατικό σύστημα της μεταπολίτευσης στα μάτια του Ελληνικού Λαού με τα ατελείωτα «πάρε – δώσε»

Ξεφτιλίζεται το κλεπτοκρατικό σύστημα της μεταπολίτευσης στα μάτια του Ελληνικού Λαού με τα ατελείωτα «πάρε - δώσε»

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά ο κομμουνιστικός νεοφιλελεύθερος πολτός που αποτελεί το ενιαίο κόμμα του κλεπτοκρατικού τόξου της μεταπολίτευσης, με τα πολλά ονόματα και τα πολλά αναχώματα, μετά την χθεσινή ψήφο εμπιστοσύνης των έξι βουλευτών από πρώην ΑΝΕΛ, Ποτάμι και Νέα Δημοκρατία στην ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2019 υπήρξε ακόμη μια απόδειξη ότι όλο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα, πλην Χρυσής Αυγής, αποτελεί ένα πολτό από συμφεροντολόγους τυχοδιώκτες που προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά:

έστειλαν ξεχωριστές επιστολές στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για να δηλώσουν γραπτώς την επιθυμία τους να προσμετράται αυτομάτως η ψήφος τους στην ψήφιση των νομοσχεδίων του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, δύο εξ αυτών δήλωσαν ότι είναι και με τον Σύριζα και με τους ΑΝΕΛ, γεγονός πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά.

Αυτή η παραπάνω κίνηση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ με έξι φαινομενικώς αλλότρια δεκανίκια και άρα κατά παράβασης της αρχικής εκλογικής επιθυμίας του Ελληνικού Λαού ξεφτιλίζει το κλεπτοκρατικό καθεστώς της μεταπολίτευσης στα μάτια του Ελληνικού Λαού.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι συμφεροντολόγοι τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες των κομμάτων του μεταπολιτευτικού τόξου ξεσκεπάζουν την πολιτική ομοιομορφία τους. Πρόσφατα υπήρξε άλλο ένα ντροπιαστικό γεγονός που τεκμηρίωσε την υπόσταση του μεταπολιτευτικού πολτού με την πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, που σήμερα συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, να τσακώνεται στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με τον Βασίλη Οικονόμου για το ποιός έχει κάνει την μεγαλύτερη γύρα των κομμάτων της μεταπολίτευσης.

Ακριβώς για να κρατηθεί στην εξουσία το ενιαίο κόμμα της μεταπολίτευσης έπρεπε ανάλογα των πολιτικών περιστάσεων και των χρονικών συγκυριών να δημιουργεί ορισμένα αναχώματα. Σήμερα που μπορούμε να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, τρανά παραδείγματα πολιτικών αναχωμάτων υπήρξε το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη και οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, που προέρχονται και οι δύο από την Νέα Δημοκρατία.

Επεξηγηματικά τα αναχώματα του ΛΑΟΣ και των ΑΝΕΛ απορρόφησαν όσους ψηφοφόρους είχαν δυσαρεστηθεί με την άκρως νεοφιλελεύθερη και μνημονιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Επιπροσθέτως το αρχικό κύριο σύνθημα των ΑΝΕΛ ήταν συμμετοχή στην συγκυβέρνηση για τον έλεγχο των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ με τις περιγέλαστες διαφημίσεις με τα τρενάκια.

Όμως και οι δύο παραπάνω παραπλανητές του εκλογικού σώματος απογοήτευσαν τους ιδεολόγους ψηφοφόρους τους με την ψήφιση των καταστροφικών μνημονίων. Αναλυτικά το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και του Βελόπουλου ψήφισε το 1ο Μνημόνιο, οι τότε βουλευτές του ΛΑΟΣ Βορίδης και Γεωργιάδης ψήφισαν το 2ο Μνημόνιο (PSI) με άμεση μεταπήδηση στην Νέα Δημοκρατία και τελικώς οι ΑΝΕΛ του Καμμένου ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο.

Σε αυτό το σημείο είναι άξιο να αναφερθεί το κόλπο της δημιουργίας αυτών των αναχωμάτων. Στο χρονικό σημείο που πρέπει να ικανοποιήσουν τα αλλότρια συμφέροντα και άρα να εκδηλώσουν πολιτική συμπεριφορά που δεν αντιστοιχεί στις αρχικές εξαγγελίες τους, ένα μέρος του κόμματος-αναχώματος αποσπάται και διακηρύσσει ένα καινούργιο πολιτικό κίνημα που στόχο του έχει να μαζέψει τους επόμενους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους. Έτσι έγινε με το ΛΑΟΣ που έφυγε ο Καρατζαφέρης από την ΝΔ, έτσι έγινε και με τους ΑΝΕΛ με τα σχέδια δημιουργίας του «Σύριζα της Δεξιάς».

Συμπερασματικά στις επόμενες εκλογές ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει δύο επιλογές, ότι και να ψηφίσει πλην Χρυσής Αυγής θα καταλήξει στο ένα κόμμα της μεταπολίτευσης με τα πολλά ονόματα και τα πολλαπλά αναχώματα. Δυστυχώς ο μεταπολιτευτικός αυτός χυλός της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κύριο σκοπό του έχει τον ιδιαίτερο πλουτισμό του από την υπερφορολόγηση των Ελλήνων και την προδοσία όλων των Εθνικών Θεμάτων, από την Βόρειο Ήπειρο και την Μακεδονία στο Αιγαίο Πέλαγος.

Καλούμε τους έλληνες πολίτες να υπερψηφίσουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογές έτσι ώστε να υπάρξει πραγματική οικονομική, στρατιωτική και διπλωματική δεινότητα στην Πατρίδα μας. Ταυτόχρονα θα σπάσει το απόστημα της μεταπολίτευσης που καταπιέζει με περισσή αυθαιρεσία την γεωπολιτική κατάσταση της Ελλάδος από το 1974 προς όφελος αλλότριων συμφερόντων από αυτά του Ελληνικού Λαού.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jeftilizetai-to-kleptokratiko-susthma-ths-metapoliteushs-sta-matia-tou-ellh#ixzz5efmd7ZBL

Exit mobile version