Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Τα Νέα»: Η πολιτική ατζέντα καθορίζεται από την Χρυσή Αυγή!

Εφημερίδα «Τα Νέα»: Η πολιτική ατζέντα καθορίζεται από την Χρυσή Αυγή!

Μπορεί οι πολιτικάντηδες και οι δημοσιογραφίσκοι του καθεστώτος να έχουν αποκλεισμένη την Χρυσή Αυγή από όλες τις πλευρές, επικαλούμενοι το επιχείρημα της… στρουθοκαμήλου, όμως εν τέλει επιτυγχάνουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Όπως έγραψε στην στήλη «Αγιογραφίες» της εφημερίδος «Τα Νέα» ο αρθρογράφος Μιχάλης Μήτσος, «η Χρυσή Αυγή δυστυχώς δείχνει τελευταία να παρουσιάζει άνοδο», όμως δεν είναι αυτή η κύρια ανησυχία του καθεστώτος. Το πραγματικό θέμα, που καταδεικνύει στην συνέχεια ο αρθρογράφος της εφημερίδας είναι ότι «η ατζέντα καθορίζεται από την Χρυσή Αυγή».

Η φράση αυτή που Μήτσου έρχεται σε ένα σημείο όπου ο αρθρογράφος πραγματεύεται ένα αφιέρωμα των Financial Times στο τζαμί στο Βοτανικό, το οποίο δέκα χρόνια μετά δεν έχει ακόμα φτιαχτεί, παρότι το έχουν υπερψηφίσει μαζί η Νέα Δημοκρατία με τον Σύριζα πριν από δυόμισι χρόνια.

Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο σημείο που ο αρθρογράφος της εφημερίδας αφήνει ένα σαφές υπονοούμενο για τη Νέα Δημοκρατία, γράφοντας ότι «η κακή πλευρά είναι ότι, όπως έδειξε η πρόσφατη περιπέτεια του Μακεδονικού, το κόμμα που ετοιμάζεται να κυβερνήσει την Ελλάδα εμφανίζεται συχνά να πατάει σε δύο βάρκες. Αυτό είναι σε έναν βαθμό και λογικό, η ΝΔ είναι πολυσυλλεκτικό κόμμα. Όταν όμως ένα τέτοιο κόμμα αναλαμβάνει την εξουσία, πρέπει να παίρνει αποφάσεις».

Κοινώς, αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, η Νέα Δημοκρατία μη φοβούμενη το πολιτικό κόστος θα χειροκροτούσε την Συμφωνία των Πρεσπών και δεν θα παρίστανε τον «μακεδονομάχο». Έτσι η Συμφωνία θα περνούσε όχι με 153 ψήφους, αλλά με καθολική αποδοχή από την Βουλή.

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι ακόμα και αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, οι Έλληνες πολίτες θα έπρεπε να την εφεύρουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-ta-nea-h-politikh-atzenta-kathorizetai-apo-thn-chrush-augh#ixzz5efmzvorL

Exit mobile version