Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές:Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο Τσίπρας πάει στην τουρκία για να μιλήσει για “τουρκική μειονότητα” στην Θράκη και στα νησιά του Αιγαίου. Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι συριζαίοι για να πειστεί και ο τελευταίος ότι είναι ανθέλληνες και έχουν σαν αποστολή να θέσουν τα θεμέλια για να διαμελιστεί η Ελλάδα εντός δεκαετίας; Και τι κάνουν οι συριζαίοι μέσα στην βουλή; Χειροκροτούν την Νέα Δημοκρατία. Τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται. Να ξυπνήσουν οι ευκολόπιστοι και όσο έχουν λίγη τσίπα πάνω τους να τους μαυρίσουν στις επόμενες εκλογές. Χρυσή Αυγή να βρουν τον μάστορά τους.

Η.Τ.

Εφημερίδα «Τα Νέα»: Η πολιτική ατζέντα καθορίζεται από την Χρυσή Αυγή!

Οι τούρκοι δημογραφικά αυξάνονται και πληθύνονται και εμείς πεθαίνουμε. Απλά μαθηματικά και οι μόνοι που το θίγουν αυτό το θέμα είναι οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Οι “αμόρφωτοί” βλέπουν και οι παραμορφωμένοι εθελοτυφλούν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι όλο αυτό είναι τυχαίο και αθώο. Ας αφήσουν λοιπόν τα αφηγήματα και τα παραμύθια και η ζωή είναι απλή. Πεθαίνουν περισσότεροι Έλληνες από όσους γεννιούνται. Τα μαθηματικά είναι αμείλικτα και σίγουρα δεν είναι “δημοκρατικά”. Χρυσή Αυγή στην εξουσία για να υπάρξει επιτέλους ένας Εθνικός προγραμματισμός για την ευημερία των Ελλήνων.

Μ.Ι.

Ο Ερντογάν “υποδέχεται” τον Τσίπρα σε ακόμη ένα διπλωματικό όλεθρο με διεκδικήσεις για Αιγαίο, Θράκη και “τουρκική” μειονότητα

Αλχημείες για να μπορέσουν να έχουν και τον σκύλο χορτάτο των ΑΝΕΛ και την πίτα ολόκληρη του ΣΥΡΙΖΑ. Βολευτές 2 ταχυτήτων και προδότες με αυτόματο κιβώτιο! Αυτή είναι η ξεφτίλα της “δημοκρατίας” τους που την κόβουν και την ράβουν στα μέτρα τους και αν τυχόν το εκλογικό σώμα επιλέξει ένα κόμμα άφθαρτο σαν την Χρυσή Αυγή το βάζουν φυλακή, του κόβουν την χρηματοδότηση και το φιμώνουν από τα ΜΜΕ. Αυτή την ψευτοδημοκρατία τους την φτύνουμε όπως έχει πει ο Αρχηγός μας και μαζί του θα την γκρεμίσουμε. Δημοκρατία σημαίνει ο λαός να έχει τον πρώτο λόγο και όχι τον τελευταίο όπως γίνεται τώρα. Χρυσή Αυγή λοιπόν για μια αληθινή δημοκρατία!

Αλέξανδρος Π.

Κυβέρνηση “Φρανκεστάιν” – Ζουράρις: Θα είμαι ταυτόχρονα βουλευτής του Σύριζα και των ΑΝΕΛ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-6-febrouariou-2019#ixzz5elc1Wsev

Exit mobile version