Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέπειες της προδοσίας των Πρεσπών: Αντί να διαλυθούν, τα Σκόπια μπαίνουν στο ΝΑΤΟ!

Συνέπειες της προδοσίας των Πρεσπών: Αντί να διαλυθούν, τα Σκόπια μπαίνουν στο ΝΑΤΟ!

Το ψευδοκράτος των Σκοπίων, στο οποίο παραχωρήθηκε η Ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας από τους προδότες πολιτικάντηδες, θα γίνει σύντομα και επίσημα το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ.

Ως «ιστορική μέρα» χαρακτήρισε τη σημερινή υπογραφή του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ο γ.γ. της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον σκοπιανό υπουργό Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Ο Στόλντενμπεργκ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του συνεχάρη στους υποτελείς τόσο την Αθήνα όσο και τα Σκόπια για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών και σημείωσε πως μόλις επικυρωθεί η ένταξη των Σκοπίων από τα Κοινοβούλια των μελών του ΝΑΤΟ, θα γίνει το 30ό μέλος της Συμμαχίας.

Από την πλευρά του περιχαρής ο Ντιμιτρόφ τόνισε πως αυτή η «ιστορική μέρα» δεν συνέβη απλά και πως προηγήθηκε μία «μακρά πορεία». «Για μας το ΝΑΤΟ διασφαλίζει ειρήνη και σταθερότητα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε έτσι ώστε η περιοχή μας να είναι πιο ειρηνική, πιο σταθερή, πιο προβλέψιμη και πιο ευημερής» υποστήριξε.

Ο Στόλτενμπεργκ μάλιστα δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο πιστά σκυλιά των αμερικανών απεδείχθησαν οι δυο πρωθυπουργοί, δηλώνοντας: «Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από το θάρρος και την προσήλωση των δύο κυβερνήσεων, από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ. Αυτοί είναι ηγέτες που φτιάχνουν, που διαμορφώνουν την ιστορία».

Να σημειωθεί πως στην Βουλή των Ελλήνων η συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ορίστηκε να ξεκινήσει αύριο στις δύο μεσημέρι. Η συζήτηση του θα ολοκληρωθεί στην Ολομέλεια την επόμενη μέρα, Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου, με την ψήφιση του.

Ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών συνεχίζεται εντός και εκτός Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upegrafh-to-prwtokollo-entajhs-twn-skopiwn-sto-nato#ixzz5em2xa0gE

Exit mobile version