Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού ποιοι μας κλέβουν την Ιστορία: Οι ρομά των Σκοπίων κατεβάζουν δικό τους υποψήφιο για την προεδρία του ψευδοκράτους!

Η είδηση που ακολουθεί αφορά τις άμεσες εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια, καθώς ένας ακόμη υποψήφιος με… ιδιαίτερα χαρακτηριστικά παίρνει μέρος στον προεκλογικό αγώνα για το αξίωμα του προέδρου του κρατιδίου.

Είναι ο Αμντί Μπαϊράμ, του οποίου τα… ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αφορούν το ότι είναι πρόεδρος της εγχώριας Ένωσης Τσιγγάνων και έλαβε υποστήριξη για το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου από το κύριο συμβούλιο του κόμματος των Ρομά, το βράδυ της Δευτέρας, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Σκοπίων.

Όπως σημείωσε με ανάρτησή του στο Facebook το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ένωσης των Ρομά, Αντνάν Μεμεντί, «η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Ένωσης των Ρομά αποφάσισε να προτείνει για πρόεδρο της “Μακεδονίας” του επικεφαλής μας Αμντί Μπαϊράμ». Αφού πούμε ότι ο Μπαϊράμ είναι ήδη βουλευτής στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, σας πληροφορούμε ότι δέχτηκε μετά χαράς το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου, όπως ανέφερε το τηλεοπτικό κανάλι «Νόβα».

Σε ένα κρατίδιο σλάβων που επιχειρεί να σφετεριστεί το όνομα «Μακεδονία» και τα παράγωγά του, με πολύ έντονη την παρουσία αλβανικής μειονότητας, η υποψηφιότητα ενός ρομά για την προεδρία του ίσως να είναι ενδεικτική για την γενικότερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται… αλλά ίσως και να αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση που απαιτείται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γείτονες. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα της… (Βόρειας) ρομακεδονίας;

Και βεβαίως, κάθε «αντιρατσιστής» που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να υποστηρίξει αυτή την υποψηφιότητα, η οποία θα δώσει ένα ακόμη «χαστούκι στον ρατσισμό» μετά και την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-roma-twn-skopiwn-katebazoun-diko-tous-upopshfio-gia-thn-proedria.-mhpws#ixzz5em3FTJQr

Exit mobile version