Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο κρούσμα τηλεοπτικής αναφοράς σε «Νότια Μακεδονία»: Αυτή την φορά στον ΑΝΤ1!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F519231198482640%2Fvideos%2F2067373560220481%2F&show_text=0&width=560

Ένα δεύτερο τηλεοπτικό κρούσμα περί «Νότιας Μακεδονίας» είχαμε σε διάστημα λίγων μόλις ημερών. Μετά από έναν δημοσιογράφο της ΕΡΤ3, ο οποίος μίλησε για τα «σύνορα της Βορείου με την Νότια Μακεδονία»(!), σειρά είχε τώρα ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 Τάσος Αρνιακός, ο οποίος την Τρίτη αναφερόμενος στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν στην Μακεδονία ΜΑΣ, την αποκάλεσε ως «Νότια Μακεδονία»!

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχε στον νου του ο παρουσιαστής του καιρού, όταν ξεστόμισε αυτή την φράση. Φοβόμαστε όμως, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα επικείμενο επικοινωνιακό «μπαράζ» συνεχούς χρήσης της φράσης «Νότια Μακεδονία» από τηλεπαρουσιαστές, καλεσμένους, σχολιαστές, κτλ, προκειμένου σιγά-σιγά να συνηθίσει ο Ελληνικός Λαός στο δίπολο «Βόρεια-Νότια Μακεδονία» και να δεχθεί την Συνθήκη των Πρεσπών ως κάτι το τετελεσμένο.

Ανεξαρτήτως του αν αυτές οι αναφορές για την «Νότια Μακεδονία» θα συνεχιστούν ή όχι, κάθε Συνειδητοποιημένος Έλληνας Πατριώτης πρέπει να παραμείνει στις επάλξεις και σε εγρήγορση, αρνούμενος να δεχθεί την παραμικρή υποχώρηση. Όπως λέει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία ΜΑΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-krousma-thleoptikhs-anaforas-se-notia-makedonia-auth-thn-fora-ston-ant1#ixzz5em41s2Gp

Exit mobile version