Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανησυχία στο «Πρώτο Θέμα»: Σε διψήφια ποσοστά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή!

Ακόμη ένας συστημικός δημοσιογράφος ανησυχεί σφόδρα για την συνεχιζόμενη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το εκδηλώνει ανοιχτά με άρθρο του. Αυτή την φορά την σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Μακρυγιάννης στο «Πρώτο Θέμα», όπου υπό τον τίτλο «Αρωγοί της ακροδεξιάς» αρχίζει το κείμενό του ως εξής:

«Πέρα από τα αντιφατικά ευρήματα ως προς τη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις προκύπτει ένα εξόχως ανησυχητικό στοιχείο, που είναι κοινό σε όλες τις έρευνες: η άνοδος της Χρυσής Αυγής, η οποία όχι μόνο δείχνει να κινείται σταθερά άνω του 8%, αλλά και να φλερτάρει ουσιαστικά με διψήφιο ποσοστό».

Στην συνέχεια αναμασά την γνωστή γελοία προπαγανδιστική ψευδολογία για «εγκληματική οργάνωση» που «θα έπρεπε να βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα», δείχνοντας την σαφή ενόχλησή του για το γεγονός ότι παρά την συκοφαντία, την λάσπη και την συνωμοσία σιωπής, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δυναμώνει μέρα με την ημέρα όλο και πιο πολύ.

Τον αφήνουμε στον πόνο του και το μίσος του και κρατούμε την ουσιαστική παραδοχή του ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται πλέον σε διψήφιο ποσοστό αποδοχής από τον Ελληνικό Λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-enochlhshs-apo-to-prwto-thema-se-dipshfia-pososta-brisketai-h-chru#ixzz5emiG5StJ

Exit mobile version