Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ο Τσίπρας για άλλη μια φορά σαν κακομοίρης μας εκπροσώπησε στην Τουρκία. Με σκυμμένο κεφάλι δέχθηκε παθητικά όλες τις διεκδικήσεις των τούρκων σε Θράκη και Αιγαίο. Αυτά κάνουν οι άκαπνοι πολιτικάντηδες και στο τέλος πάνε οι “φασίστες” να πολεμήσουν και αυτοί φεύγουν σαν τα ποντίκια με τις βάρκες να κρυφτούν. Όταν κάτσει η σκόνη, επιστρέφουν μετά βαΐων και κλάδων για να πάρουν πάλι την εξουσία. Τρωκτικά κανονικά. Καμία ανοχή σε όποιον δεν σέβεται και δεν προασπίζει τα Εθνικά μας συμφέροντα.

Ι.Τ.

Ομολογία ΣΟΚ συστημικής δημοσκόπησης: Μισό βήμα πριν τον δεύτερο γύρο στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή!

Ποινή φυλάκισης στον Αμβρόσιο γιατί έβρισε τους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν τρέχει κάστανο αν κάποιος από αυτούς προσβάλει τα Θεία και τα Όσια μας. Είναι πρόοδος να βρίζεις την Ορθόδοξη θρησκεία αλλά αν τυχόν πεις το ο,τιδήποτε για το ισλάμ ή τους ομοφυλόφιλους είσαι ρατσιστής, γιατί κακά τα ψέμματα υπάρχει ο καλός και κακός ρατσισμός στην αρρωστημένη “δημοκρατία” τους. Οι Έλληνες, τα ήθη και έθιμά τους είναι υπό διωγμό και οι Αγώνας που κάνουμε δεν είναι ατομικός, αλλά Εθνικός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Κυριάκος Ν.

Η σταθερά Χρυσή Αυγή

Χειροκροτούνται και αυτοθαυμάζονται οι νεοδημοκράτες με τους συριζαίους και το μόνο που είναι στραβό σε αυτή την χώρα είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Δεν τους ενοχλεί η άνοδος στις αυτοκτονίες, στους άστεγους, στους χρήστες ναρκωτικών, στην υπογεννητικότητα, στην ανεργία, στην εγκληματικότητα. Αυτοί οι υποκριτές μας πίνουν το αίμα επί δεκαετίες, μας χρεωκόπησαν και αντί να το βουλώσουν μας δείχνουν με το δάκτυλο και μας χαρακτηρίζουν. Μέχρι εδώ, ή εμείς ή αυτοί!

Κ.Τ.

Οργή της «πολιτικής ορθότητας» για «ρατσιστική» δήλωση του Λίαμ Νίσον

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-7-febrouariou-2019#ixzz5epVY3nXK

Exit mobile version