Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφοπλιστικός Ντιμιτρόφ: Κερδίσαμε περισσότερα από τους Έλληνες με την Συμφωνία των Πρεσπών!

Αφοπλιστικός Ντιμιτρόφ: Κερδίσαμε περισσότερα από τους Έλληνες με την Συμφωνία των Πρεσπών!

Αυτό που δεν θέλουν επ’ ουδενί να ακουστεί στην Ελλάδα είπε ο σκοπιανός ΥΠΕΞ, Ντιμιτρόφ, μιλώντας σε εκδήλωση του think tank «Αtlantic Council» στην Ουάσινγκτον με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εμείς χρειάστηκε να κάνουμε περισσότερα οπότε κερδίσαμε περισσότερα, οι Έλληνες χρειάστηκε να κάνουν λιγότερα οπότε κέρδισαν λιγότερα», είπε ο Ντιμιτρόφ αποκαλύπτοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν ήταν διόλου «έντιμη» ή «ίση», αλλά μία άνευ προηγουμένου μειοδοσία.

Βεβαίως, αυτό που είπε ο Ντιμιτρόφ το αντιλαμβάνονται όλοι οι Έλληνες, πλην συριζαίων, για αυτό και υπάρχει τόσο μεγάλη κατακραυγή για την κυβέρνηση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής επικράτειας.

Στο μόνο που ο Ντιμιτρόφ υπερέβαλλε, είναι ότι στην ουσία δεν έπραξαν τίποτε το περισσότερο από την Ελλάδα, αφού η συνταγματική αναθεώρηση που κάνανε ήτανε προς εφαρμογή των συμφωνηθέντων, στην ουσία δεν έπραξαν τίποτε, παρά μόνο εισέπραξαν.

Εδώ αξίζει να βάλουμε και άλλη μία παράμετρο που είναι αξιοσημείωτη και την παρέθεσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, στην πρόσφατη ομιλία του στην συγκέντρωση των Ιμίων:

«Το πρόβλημα που τίθεται και πρέπει να αντιληφθείτε είναι ότι οι Αμερικανοί είχαν ένα αίτημα προς την Ελλάδα, την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Και ήταν η δική μας θέση πλεονεκτική, ώστε να απαιτήσουμε, προκειμένου να γίνει αυτό πραγματικότητα, να πάρουν την ονομασία που θέλαμε τα Σκόπια. Και αντί να πάρουμε, δώσαμε τελικά. Εάν αυτό δεν είναι εθνική μειοδοσία, τότε τι είναι;»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/afoplistikos-ntimitrof-kerdisame-perissotera-apo-tous-ellhnes-sthn-sumfwnia#ixzz5es9uxApq

Exit mobile version