Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σαλβίνι εξευτελίζει ιταλό «αλληλέγγυο»: «Μόλις κέρδισες 10 μετανάστες, θα τους στείλουμε στο σπίτι σου»!

Ο Σαλβίνι εξευτελίζει ιταλό «αλληλέγγυο»: «Μόλις κέρδισες 10 μετανάστες, θα τους στείλουμε στο σπίτι σου»!

Τον απόλυτο εξευτελισμό δια στόματος Σαλβίνι υπέστη ένας Ιταλός «αλληλέγγυος» και «δικαιωματάκιας», ο οποίος όταν άρχισε την γνωστή «κασέτα» του «αντιρατσισμού» κατά του αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης έλαβε την απάντηση που άρμοζε στην περίπτωσή του.

Για την ακρίβεια, ο Σαλβίνι έκανε μια ομιλία του για την αντιμεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί και δέχθηκε λεκτική επίθεση από έναν αριστερό, ο οποίος του είπε «είσαι ένας δολοφόνος»(!), για να λάβει την εξής αποστομωτική απάντηση: «Μόλις κέρδισες 10 μετανάστες. Θα τους στείλουμε στο σπίτι σου»!

Μάλιστα, ο Σαλβίνι έγινε ακόμη πιο καυστικός (και εξευτελιστικός) απέναντι στον «αλληλέγγυο» και τους ομοίους του λέγοντας στην συνέχεια ότι «οι κομμουνιστές, όσο περισσότερα χρήματα βγάζουν, τόσο περισσότερους λόγους για την… ηθική βγάζουν»!

Αν μη τι άλλο, η περίπτωση του Ιταλού «δικαιωματάκια» θυμίζει σε μεγάλο βαθμό περιπτώσεις ελληνόφωνων ομοίων τους, που… ενοχλούνται εάν τους πεις «να τους πάρεις στο σπίτι σου», αναφερόμενος στους «πρόσφυγες», και… θίγονται όταν τους ρωτήσεις εάν τα παιδιά τους έχουν κι αυτά ως συμμαθητές «προσφυγόπουλα», όπως επιθυμούν για τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα. Περαστικά τους…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-salbini-ejeutelizei-italo-allhlegguo-molis-kerdises-10-metanastes.-tha-to#ixzz5esA930KY

Exit mobile version