Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρ. Χατζησάββας: «Ναι στην Ευρώπη των Εθνών – Όχι στην Ευρώπη μνημονίων και λαθρομεταναστών» – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής Χατζησάββας Χρήστος, βουλευτής Κιλκίς κατήγγειλε την υποκρισία κυβέρνησης και σύσσωμης της αντιπολίτευσης πλην Χρυσής Αυγής για τον δήθεν ανθρωπισμό της απάνθρωπης Ε.Ε που προστάζει διευκόλυνση πρόσβασης στις δημόσιες ιστοσελίδες σε ΑΜΕΑ, όταν με το ζόρι έχουν φυσική πρόσβαση από ανύπαρκτες ή ακατάλληλες ράμπες και ασανσέρ στα κτήρια των δημοσίων υπηρεσιών! Όταν έχει περικόψει σε τεράστιο βαθμό μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές σε άτομα με αναπηρία.

Τόνισε, επιπλέον ότι ενώ τα κόμματα του “απεθνικοποιημένου τόξου” καταγγέλλουν επί δυο εβδομάδες συνταγματική και κοινοβουλευτική εκτροπή λόγω της μετακίνησης βουλευτών από κόμμα σε κόμμα, υπερψηφίζουν όλα τα νομοσχέδια. Απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων θύμισε ότι, μεγαλύτερη εκτροπή από την σύλληψη και προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και βουλευτών της, για 18 μήνες χωρίς να έχει γίνει άρση ασυλίας, για χάρη της τηλεθέασης των απογευματινών δελτίων ειδήσεων, δεν μπορεί να υπάρξει!

Τέλος, στην δευτερολογία του ξεκαθάρισε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν πιστεύει στην Ε.Ε των τοκογλύφων, των μνημονίων και της έλλειψης ασφάλειας για τους πολίτες της. Τάχθηκε όμως υπέρ της Ευρώπης των Εθνών που το ένα στηρίζει το άλλο, σε μια ένωση ισχυρών Κρατών Εθνών με δικό τους Εθνικό νόμισμα, δικό τους Σύνταγμα και νόμους χωρίς παρεμβάσεις στο πολιτικό και δικαιϊκό σύστημα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chr.-chatzhsabbas-nai-sthn-eurwph-twn-ethnwn-ochi-sthn-eurwph-mnhmoniwn-kai#ixzz5esC3k57N

Exit mobile version