Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας από τις τοποθετήσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την Συμφωνία των Πρεσπών!

Πανικός στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας από τις τοποθετήσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την Συμφωνία των Πρεσπών!

Έτσουξαν και πόνεσαν τη Νέα Δημοκρατία οι τοποθετήσεις του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό αποδεικνύει το δημοσίευμα – σεντόνι της ημιεπίσημης εφημερίδας της Νέας Δημοκρατίας, όπου γίνεται αποτυχημένη απόπειρα να «απαντηθούν» βήμα προς βήμα οι βολές του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής εναντίον της Νέας Δημοκρατίας για τον βρώμικο ρόλο της στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το γεγονός πως η «απάντηση» έρχεται από ένα ημιεπίσημο κομματικό όργανο – εφημερίδα και όχι με επίσημη ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία, δείχνει ακριβώς την ένδεια των επιχειρημάτων απέναντι στα λεγόμενα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, καθώς και την ενοχή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στο δημοσίευμα, αναπτύσσονται έωλα επιχειρήματα περί του «γιατί»:

Α) Η Νέα Δημοκρατία δεν συναίνεσε στην πρόταση της Χρυσής Αυγής για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών με 180 βουλευτές

Β) Γιατί δεν αποδέχτηκαν την πρόσκληση – πρόκληση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΠαΣοΚ, προκειμένου να προκηρυχθούν άμεσα γενικές εκλογές, βάσει του άρθρου 51 του Συντάγματος.

Γ) Γιατί δεν κατέθεσαν πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης την κρίσιμη ώρα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να ξεπουληθεί η Μακεδονία, αλλά και να ζούμε τις μέρες της κυβερνήσεως «Φρανκενστάιν».

Δ) Γιατί δεν συναίνεσε στην πρόταση της Χρυσής Αυγής για την διενέργεια δημοψηφίσματος επί του ζητήματος

Τα επιχειρήματα που παρατίθενται στο «σεντόνι», όπως προείπαμε, είναι έωλα και δεν απαντάνε στην πολιτική πραγματικότητα που λέει πως στην Ελλάδα έχει ψηφιστεί με 180 βουλευτές ο τρόπος εκλογής των «μαυρογιαλούρων» και έχει γίνει δημοψήφισμα για δημοσιονομικό θέμα, ενώ δεν έγινε για εθνικό.

Εμείς από την πλευρά μας δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο παρά να υπενθυμίσουμε το χειροκρότημα των συριζαίων προς τους νεοδημοκράτες, όταν έκαναν όλα αυτά τα πράγματα μέσα στην Βουλή, ένα χειροκρότημα που αν μη τι άλλο ήταν μία ανταπόδοση για την παράταξη που «έκανε πρώτη μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη» και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δηλώνει ότι «σέβεται τους αγώνες της αριστεράς».

Όσον αφορά την θέση της Νέας Δημοκρατίας, την οποία προσπαθεί να αποκρύψει η συγκεκριμένη εφημερίδα, να τους θυμίσουμε μία πρόσφατη και ξεκάθαρη δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, που μιλάει για “σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό”:

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sto-eswteriko-ths-neas-dhmokratias-apo-tis-topothethseis-tou-archhg#ixzz5esFFzSSp

Exit mobile version