Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέοι έπαινοι από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ για τον αμερικανομπολσεβίκο υπηρέτη τους Τσίπρα

Όπως το αφεντικό χαϊδεύει το κεφάλι του σκύλου του που του κάνει «παιχνιδάκια» και τρίβεται στα πόδια του, έτσι και οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ φροντίζουν να φέρονται ανάλογα στον νυν εγχώριο υποτακτικό τους τον Τσίπρα. Έτσι, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο ότι ιστορικό γεγονός χαρακτήρισε ο Γενς Στόλτενμπεργκ την υπογραφή του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, κάνοντας λόγο για μια διαφωνία που δημιουργούσε προβλήματα σε ολόκληρη την περιοχή.

Ο γ.γ. της Συμμαχίας επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ, ότι το γεγονός πως Αθήνα και Σκόπια ξεπέρασαν τις διαιρέσεις στο εσωτερικό τους και τις μεταξύ τους διαφωνίες «βοηθά στη σταθεροποίηση ολόκληρης της περιοχής και επιτρέπει στη μελλοντική Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ όπου μπορεί να συνεργαστεί με την Ελλάδα. Είναι σημαντικό, γιατί ενισχύει ολόκληρη τη Συμμαχία και συμβάλλει στη διατήρηση της ειρήνης στην περιοχή, το οποίο αποτελεί επίσης τη βάση για ευημερία. Θα ήθελα λοιπόν να επαινέσω το θάρρος και τη σύνεση των Πρωθυπουργών Τσίπρα και Ζάεφ, γιατί το θάρρος και η ηγεσία που επέδειξαν είναι πραγματικά εντυπωσιακές».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την υποψηφιότητα των δύο πρωθυπουργών για το Νόμπελ Ειρήνης, σημείωσε: «Η γνώμη μου είναι ότι και οι δύο έδειξαν τεράστιο θάρρος. Έδειξαν πολιτική βούληση να λύσουν ένα πρόβλημα, να λύσουν μια διαμάχη και να συμβάλλουν στη σταθερότητα και την ειρήνη ολόκληρης της περιοχής. Γι’ αυτό τους συγχαίρω και τους επικροτώ. Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα. Περιμένω να υποδεχτώ και τους δύο στην επόμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Όμως δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να προτείνω κάποιον για το Νόμπελ Ειρήνης, αυτό θα το κρίνει η Επιτροπή για το Νόμπελ».

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ο αμερικανομπολσεβίκος Τσίπρας έχει μετατραπεί σε τέτοιον εντολοδόχο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, ώστε τα αφεντικά του να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα ή ενδοιασμό να εκθειάζουν αυτή του ακριβώς την υπηρετική προσήλωση προς όφελος των δικών τους συμφερόντων και εις βάρος της Χώρας της οποίας είναι πρωθυπουργός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neoi-epainoi-apo-hpa-kai-nato-gia-ton-amerikanompolsebiko-uphreths-tous-tsi#ixzz5eshhlD7d

Exit mobile version