Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Τα Νέα» προς πολιτικάντηδες: Σοβαρευτείτε, η Χρυσή Αυγή είναι κοντά στο 10%!

Εφημερίδα «Τα Νέα» προς πολιτικάντηδες: Σοβαρευτείτε, η Χρυσή Αυγή είναι κοντά στο 10%!

Τον κώδωνα του κινδύνου χτυπάει και η εφημερίδα «Τα Νέα» με άρθρο γνώμης του, προφανώς προαλειφόμενου για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Αχιλλέα Γραβάνη υπό τον τίτλο «Επισπεύδων φασισμός».

Στο άρθρο του ο καθηγητής παίρνει έναυσμα από τις τελευταίες δημοσκοπήσει, που εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή κοντά στο 10% για να επιστήσει την προσοχή του πολιτικού προσωπικού σε κάποια ζητήματα, τα οποία θεωρεί σημαντικά.

Ανάμεσα στα σημεία που θίγονται είναι το ατελείωτο τσίρκο που επικρατεί στην Βουλή, οι φαιδρές προσωπικότητες διάφορων πολιτικών και ο κατά καιρούς αιχμηρός λόγος που επικρατεί στην Βουλή από βουλευτές άλλων κομμάτων.

Βέβαια, ο καθηγητής που στο παρελθόν υμνολογούσε το Ποτάμι, όλα αυτά επιχειρεί να τα τοποθετήσει με κάδρο την κυβέρνηση, «ξεχνώντας» ότι όλα αυτά που καταλογίζει αφορούν ΚΑΙ την Νέα Δημοκρατία που είναι το υπ’ αριθμόν ένα τσίρκο της Βουλής.

Και, τέλος, ο καθηγητής θα πρέπει να γνωρίζει ότι όσα καταμαρτυρεί στο άρθρο του αφορούν πρωτίστως τον ίδιο, αρκεί να ρίξει μια ματιά στον οχετό των ύβρεων που εξαπολύει σε λίγες μόνο γραμμές εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Όμως, ας μην πλανάται ο καθηγητής, δεν είναι το ότι οι πολιτικάντηδες είναι γελοίοι που τροφοδοτεί την Χρυσή Αυγή. Σίγουρα κάνει πιο εμφανή την ανωτερότητά μας, όμως δεν είναι καν καταλύτης της ανόδου μας, άλλωστε οι πολιτικοί των συστημικών κομμάτων δεν άλλαξαν καθόλου τις τελευταίες δεκαετίες.

Αυτό που πυροδοτεί την άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι η ΑΝΑΓΚΗ να κλείσει το κενό ανάμεσα στην βούληση του Ελληνικού Λαού και την βούληση των πολιτικών. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε στον καθηγητή, για να βοηθήσουμε την σκέψη του, τα μνημόνια (που από κοινού ψήφισαν ΝΔ και Σύριζα), το τζαμί στον Βοτανικό (που από κοινού ψήφισαν ΝΔ και Σύριζα), τα περί γάμου των ομοφυλοφίλων (που από κοινού ψήφισαν ΝΔ και Σύριζα) και την προδοσία της Μακεδονίας (που δεν ψήφισε, αλλά στήριξε με όλες της τις δυνάμεις η ΝΔ).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-ta-nea-pros-politikanthdes-sobareuteite-h-chrush-augh-einai-konta#ixzz5exkNfICM

Exit mobile version