Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσακίζει την πολιτική ορθότητα ο Γ. Σαββιδάκης: «Δεν μπορεί εγώ που είμαι Έλληνας, να έχω λιγότερα δικαιώματα από τους μετανάστες»

YouTube Poster

Ο γνωστός σε όλους συμπαθής τραγουδιστής, Γιάννης Σαββιδάκης ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Τζιοβάνι Ντάλας» της δημοφιλούς ελληνικής σειράς των 90’s «Της Ελλάδος τα παιδιά», προέβη χωρίς περιστροφές και δισταγμούς σε δήλωση που προκάλεσε κυριολεκτικώς αναφυλαξία σε πάσης φύσεως δικαιωματάκηδες και επαγγελματίες – έμμισθους αριστεριστές, οι οποίοι αναμασούν και υιοθετούν ακρίτως την σύγχρονη ατζέντα της μαζικής και επιβληθείσης κουλτούρας του πολιτισμικού μαρξισμού και της απορρεούσης, εξ’ αυτού του ιδεολογήματος, πολιτικής ορθότητας.

Συγκεκριμένα ο αγαπητός τραγουδιστής ανέφερε στην ενημερωτική εκπομπή «Τι λέει» τα εξής:

«Δεν μπορεί ένας Έλληνας να έχει λιγότερα δικαιώματα στα σχολεία, τα ελληνόπουλα να έχουν λιγότερα δικαιώματα όσον αφορά το ποιον θα πάρουν σε έναν δημοτικό σταθμό ή νηπιαγωγείο, από έναν ο οποίος είναι μη Έλληνας και έχει έρθει επειδή εδώ θέλει να βρει μια καλύτερη ζωή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ ρατσιστικό, όμως, εγώ που είμαι γηγενής πρέπει να έχω κάτι παραπάνω. Το διαβατήριό μου και η ταυτότητά μου λέει Έλληνας. Εγώ θέλω να έχω στη χώρα μου, παραπάνω προνόμια ή αν θέλεις, να έχω μια αρχική ταχύτητα, να χρειάζομαι λιγότερα χαρτιά από τα χαρτιά που χρειάζεται ένας άνθρωπος που δεν είναι Έλληνας, ένας αλλοδαπός. Δεν μπορεί μια οικογένεια Ελληνική να είναι ούτε καν στο ίδιο σημείο με μια οικογένεια (σ.σ. ξένη), κάτι παραπάνω πρέπει να έχουμε εμείς σαν Έλληνες».

Στο άκουσμα βεβαίως της απόψεως του Σαββιδάκη, η οποία απηχεί τις θέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, κάποια τηλεπανελίστρια έσπευσε να δηλώσει την… αποδοκιμασία της, αναπαράγοντας φυσικά τα γνωστά δακρύβρεχτα λογύδρια «περί προσφυγικού δράματος», «πολέμων» κτλ.

Πράγματι ως πανδημία έχει ενσκήψει στην εποχή μας η στρατευμένη προπαγάνδα υπέρ της λαθρομεταναστεύσεως, αφού επιχειρείται παγκοσμίως η επιβολή μιας «ιδεολογικής» τυραννίας δια της εξαναγκαστικής αποδοχής της νέας διαμορφούμενης πραγματικότητας και δια της απομονώσεως και στοχοποιήσεως φυσικά όποιων εκφράζουν διαφορετική άποψη. Η πολιτική ορθότητα των σύγχρονων καιρών συνεπώς είναι αυτή που καθορίζει δυστυχώς τις κοινωνικές δομές ως μια «αόρατη αρχή».

Το «οπλοστάσιο» της νέας αυτής νόσου της πολιτικής ορθότητας συνιστούν φυσικά νεολογισμοί που περιστρέφονται γύρω από αρτισύστατες λέξεις όπως «ομοφοβία», «ξενοφοβία», «ισλαμοφοβία», και όχι στέρεα και λογικά επιχειρήματα.

Πάντως είναι άκρως διασκεδαστική η «δημοκρατική» αντίληψη και αντίδραση των μίντια, όταν κάποιος καλλιτέχνης αποτολμήσει να εκφράσει την άποψή του και αυτή δεν συμπίπτει με την τρέχουσα αντίληψη του μοντέρνου και ψευδωνύμου ανθρωπισμού.

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsakizei-thn-politikh-orthothta-o-g.-sabbidakhs-den-mporei-egw-pou-eimai-el#ixzz5eyP9CJbm

Exit mobile version