Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ μπλόκαρε την τοποθέτηση νέου Σταυρού στην Λέσβο!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτη η είδηση, στην Ελλάδα της «πολιτικής ορθότητας» και της «πολυπολιτισμικότητας αποτελεί πραγματικότητα.

H EΛ.ΑΣ μπλόκαρε την τοποθέτηση νέου γιγαντιαίου Σταυρού που έφτασε πριν λίγες ημέρες στην Λέσβο από την Χίο με το πλοίο της γραμμής και o οποίος προορίζονταν να τοποθετηθεί στην περιοχή Απελλή στα Τσαμάκια. Η αστυνομία της Χίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. στην Λέσβο και ομάδα αστυνομικών με περιπολικά περίμεναν την άφιξη του Σταυρού στο λιμάνι.

Με το που έφτασε, χωρίς καμιά εισαγγελική εντολή, απαγόρευσαν την μεταφορά του Σταυρού στην θέση Απελλή Μυτιλήνης. Με συνοδεία περιπολικών το φορτηγό και ο Σταυρός μεταφέρθηκαν σε αποθήκη μεταφορικής όπου μέχρι αυτήν την ώρα φυλάσσεται από αστυνομικούς αποκαλύπτει τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

Υπενθυμίζουμε πως άγνωστοι είχαν γκρεμίσει στην περιοχή Απελλή της Λέσβου ένα μεγάλο λευκού χρώματος Σταυρό, που είχε ανεγερθεί πάνω από παραλία περίπου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα και το Ελληνικό Δημόσιο εμπόδισε την αναστήλωση του γκρεμισμένου από «αγνώστους» Σταυρού στην Λέσβο, με το πρόσχημα ότι χρειάζεται ειδική άδεια από την πολεοδομία για να ανοικοδομηθεί.

Η προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο, του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό και της Ορθόδοξης Πίστης σε «ουδετερόθρησκο» κράτος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diktatoria-politikhs-orthothtas-h-astunomia-tou-suriza-mplokare-thn-topothe#ixzz5ezbgZBlZ

Exit mobile version