Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Ως γνωστόν το ελληνικό κράτος, δηλαδή εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι, φορτωθήκαμε 50 δισ. ευρώ περίπου χρέος, για να μην χρεοκοπήσουν οι τράπεζες. Συγκεκριμένα το ελληνικό δημόσιο μέσω του ΤΧΣ συμμετείχε με το παραπάνω ποσό σε τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις, παίρνοντας τραπεζικές μετοχές. Σήμερα η αξία των μετοχών αυτών είναι κοντά στα 400 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή πιαστήκαμε κορόιδα και μάλιστα τα μεγαλύτερα στον κόσμο. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Οι πολίτες ενός κράτους να χρηματοδοτούν τις τράπεζες αυτού, με 50 δισ. για να μην χρεοκοπήσουν και αυτές με τη σειρά τους να τους βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι  που μένει, το εξοχικό του, την επιχείρηση του και γενικά ότι έχει και δεν έχει! Απίστευτες καταστάσεις. Εξωφρενικές. Να χρηματοδοτούμε την καταστροφή μας. Και μάλιστα να ετοιμάζονται να ζητήσουν να πληρώσουμε πάλι εμείς τα κορόιδα και τέταρτη ανακεφαλαιοποίηση (δυο δηλώσεις Δραγασάκη προ ημερών). Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει αντιδράσει όσο γίνεται εντονότερα για το θέμα αυτό. Ξεκαθάρισε στο πουλημένο στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο, συνταγματικό τόξο –ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ-ότι ως εδώ! Φτάνει πια. Όχι αλλά βάρη στις πλάτες των Ελλήνων για χάρη των τεσσάρων ιδιωτικών τραπεζών. Αν δε επιμείνουν, να καλέσουμε τον κόσμο να αποσύρει τα χρήματα του από τις τράπεζες αυτές και ή να τα πάρει σπίτι του ή να τα καταθέσει στις συνεταιριστικές που είναι και οι μόνες στα χέρια Ελλήνων. Να ζητήσουμε δε από την αριστεροκαπιταλιστικη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αναγκάσει τις τράπεζες να εξοφλήσουν τα 50 δισ. που πήραν από τον ελληνικό λαό με κούρεμα των άληκτων κεφαλαίων των πάσης φύσεως δάνειων, που έχει αυτός σε αυτές. Αν δηλαδή τα συνολικά άληκτα κεφάλαια όλων των δάνειων των Ελλήνων είναι π.χ. 200 δισ. να γίνει ελάφρυνση αυτών κατά 25%, δηλαδή κατά 50 δισ. όσα και τα χρήματα που πήραν από αυτόν. Είμαστε τόσο λίγοι και σε τόσο δύσκολη κατάσταση, που αν δεν βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο θα χαθούμε όλοι.

Ρ. Π.

Εφημερίδα «Τα Νέα» προς πολιτικάντηδες: Σοβαρευτείτε, η Χρυσή Αυγή είναι κοντά στο 10%!

Το ότι συζητάνε ακόμη να δώσουν τον Νόμπελ ειρήνης στον Τσίπρα εμένα προσωπικά με ξεπερνά ως άνθρωπο και φυσικά ως γεγονός ταυτοποιεί την πνευματική ενδοία ενός παγκόσμιου κατεστημένου. Είμαστε σοβαροί; ποιο νόμπελ ειρήνης και ποια ειρήνη; Ο Τσίπρας μιλάει για αλληλεγγύη και οι Έλληνες έχουν σφυροκοπηθεί από ένα τυραννικό καθεστώς, γιατί δεν συμφωνούν με την προδοσία της Μακεδονίας. Ποια ειρήνη; Μεταξύ του Ζάεφ του Τσίπρα και των Σκοπιανών; Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει λαϊκή οργή και ξεσηκωμός, νομίζουν ότι το ζήτημα της Μακεδονίας έχει ξεχαστεί και θέλουν και νόμπελ; Τι θέατρο του παραλόγου ζούμε επιτέλους; Όπου και αν κυκλοφορήσεις στην κοινωνία βρίζουν τους προδότες, βρίζουν τους δήθεν “εταίρους” μας, δεν υπάρχει ειρήνη, ειρήνη βλέπουν μόνο οι βολεμένοι και οι καλοπληρωμένοι ενός ανθελληνικού συστήματος.

Μ.Τ.

Γ. Γερμενής: Η υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Κουντουρά θεωρεί «χαμηλή δαπάνη» τα 3.092 ευρώ για τα κινητά της! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχεις να πληρώσεις το ενοίκιο και το φαγητό των παιδιών σου; Δεν μπορείς να χωνέψεις την δολοφονία Κατσίφα, την προδοσία της Μακεδονίας; Είσαι άνεργος; Θα σου κόψουν το ρεύμα, επειδή δεν μπόρεσες για ακόμη μια φορά να πληρώσεις τον διακανονισμό σου στην ΔΕΗ; Έχει καεί το σπίτι σου ολοσχερώς στο Μάτι; Έχεις συγγενείς που καήκαν ζωντανοί; Έχει πλημμυρίσει το σπίτι σου ουκ ολίγες φορές από τις καταστροφικές πλημμύρες; Βλέπεις καθημερινά οι άστεγοι και οι επαίτες στον δρόμο να αυξάνονται; Μην ανησυχείς δεν τους ενδιαφέρει καθόλου! Όλοι τους χάνουν τον ύπνο τους μόνο για ένα πράγμα, για το ότι ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, αυτό τους νοιάζει και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε ότι οι “δημοκράτες” πολιτικοί δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για όλους εμάς, τόσο το καλύτερο, τόσο πιο πολύ θα ανέβει η Χρυσή Αυγή, τόσο πιο γρήγορα θα έρθει το πολιτικό τους τέλος.

Σίμος Π.

Γιάννης Λαγός: Αδιάσειστα στοιχεία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που δεν θέλουν να ακούγονται! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-9-febrouariou-2019#ixzz5ezd6NTek

Exit mobile version