Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι είναι οι «Ιούδες του εργατικού και αγροτικού Κινήματος»;

Ποιοι είναι οι «Ιούδες του εργατικού και αγροτικού Κινήματος»;

Γράφει ο Αντίοχος

Στην χθεσινή ομιλία του στη Βουλή και χαιρετίζοντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε αναφορά σε «Ιούδες του εργατικού και αγροτικού κινήματος», συστήνοντας στους αγωνιζόμενους αγρότες να μείνουν μακριά τους. Τι ακριβώς εννοούσε;

Ήταν τέλη του 2015 – αρχές του 2016, όταν έγιναν οι πρώτες μεγάλες κινητοποιήσεις των αγροτών κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Επρόκειτο για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει περάσει η συγκυβέρνηση!

Οι αγωνιζόμενοι αγρότες αποδοκίμαζαν -όπου τους εύρισκαν- συριζοψεκασμένους βουλευτές, μπουκάριζαν στις συγκεντρώσεις τους και διαμαρτύρονταν, έκαναν «εφόδους» στα γραφεία τους και γενικώς τους είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη! Και ως αποκορύφωμα των αγώνων, αποφάσισαν να μπουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους.

Σίγουρα η συγκυβέρνηση θα έστελνε τα ΜΑΤ για να τους εμποδίσουν, θα γίνονταν μεγάλα επεισόδια, θα αποκαλυπτόταν το κατασταλτικό πρόσωπο της «πρώτης φοράς αριστερά» και πιθανότατα κάποιοι αγρότες θα κατόρθωναν να εισέλθουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, προκαλώντας χάος!

Στο σημείο εκείνο, η απελπισμένη συγκυβέρνηση επιστράτευσε τους ΙΟΥΔΕΣ, που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και ξεπούλησαν τα πάντα!

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poioi-einai-oi-ioudes-tou-ergatikou-kai-agrotikou-kinhmatos#ixzz5f38bU0ZD

Exit mobile version