Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το τουρκόψυχο DEB επισκέφθηκε τους “φίλους” βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως πληροφορηθήκαμε από το έγκυρο tourkikanea.gr, το νεοεκλεχθέν ΔΣ του τουρκόψυχου DEB ξεκίνησε τις επαφές του εν όψει των Ευρωεκλογών, αλλά και των πιέσεων που ασκούνται από πλευράς της Άγκυρας για εντατικοποίηση της τουρκικής προπαγάνδας στην Θράκη μας.

Οι πρώτες επισκέψεις, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το DEB και μετέφρασε η προαναφερθείσα ιστοσελίδα, γίνανε στους βουλευτές του Σύριζα, Αϊχάν Καραγιουσούφ, Μουσταφά Μουσταφά και Χουσείν Ζεϊμπέκ.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του DEB, «οι βουλευτές ευχήθηκαν στην πρόεδρο Τσιντέμ Ασάφογλου και στο Δ.Σ. να έχουν επιτυχίες στις εργασίες τους και ανέφεραν πως πάντοτε επιθυμούν τον διάλογο μαζί τους».

Το DEB, δεν το έχει κρύψει, ως εργασίες του προβάλλει μόνο την αναγνώριση της μουσουλμανικής μειονότητας ως «τουρκική» και την προώθηση των τουρκικών συμφερόντων. Για αυτές τις εργασίες ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» οι συριζαίοι; Δεν μας εκπλήσσει, βεβαίως, κάτι τέτοιο όταν προέρχεται από ανθρώπους που συχνά πυκνά φωτογραφίζονται με σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» και του Κεμάλ Ατατούρκ.

Δικαίως, λοιπόν, η ιστοσελίδα tourkikanea αναρωτιέται: «Εμείς αναρωτιόμαστε στις επικείμενες εκλογές αυτοί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο θερμά θα υποστηρίξουν το κόμμα τους; Το λέμε διότι το DEB θα κατέβει στις ευρωεκλογές….»

Τι λες κι εσύ, Αλέξη Τσίπρα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-tis-prwtes-episkepseis-tou-tourkopsuchou-deb-stous-bouleutes-tou-suriza#ixzz5f4eTNdZ6

Exit mobile version